search-button
cross-out

Ζήνα Κουτσελίνη: Η μεγαλύτερη μου πρόκληση ήταν όταν…

Ζήνα Κουτσελίνη: Η μεγαλύτερη μου πρόκληση  ήταν όταν…

Συνέντευξη στο Art Magazine και στον Νικόλαο Αμοργιανό έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει.

Περάσατε από το ρεπορτάζ δρόμου και την αρχισυνταξία εκπομπών πίσω από τις κάμερες, στα φώτα. Ποια ήταν ως τώρα η μεγαλύτερη πρόκληση;

Να δημιουργώ εκπομπές σε ένα κανάλι από την αρχή τους, από την επιλογή του παρουσιαστή μέχρι και το τελικό στήσιμο. Η μεγαλύτερη μου πρόκληση όμως ήταν όταν πήγα διευθύντρια προγράμματος στο Alter και έπρεπε να στήσω τηλεοπτικά προϊόντα απέναντι σε πολύ πετυχημένα project που είχα επιμεληθεί όταν ήμουν διευθύντρια στον Alpha. Φοβερό συναίσθημα να παλεύω με τον εαυτό μου. Είχαμε δουλέψει πολύ να το πετύχουμε κι έπρεπε να δουλέψουμε πολλαπλά να παλέψουμε με πολύ πετυχημένες εκπομπές που είχαμε στήσει με κόπο.  Το “Πολύ μπλα μπλα” με τη Φαίη Σκορδά που έφερα από τη  Θεσσαλονίκη έπρεπε να παλέψει με το “Κους Κους” και την παρέα της Κατερίνας Καραβάτου. Μάχη μεγάλη. Και πόσα ακόμη που στήθηκαν με πολύ κόπο και πάθος.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr