search-button
cross-out

Αυτή είναι η πρώτη αποκλειστικότητα του ONE!

Αυτή είναι η πρώτη αποκλειστικότητα του ONE!

Το Κύπελλο Αγγλίας στο ΟΝΕ Channel

Το ONEChannelμας μεταφέρει στα γήπεδα της Αγγλίας για το πιο συναρπαστικό αθλητικό θέαμα. Το Κύπελλο Αγγλίας, ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός παγκοσμίως, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο ONEChannelμε το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Οι πρώτες σπουδαίες αναμετρήσεις του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας σεαπευθείας μετάδοση, το τριήμερο 4, 5 και 6 Ιανουαρίου.

Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, στις 19.30απευθείας από το Μολινιού η ιστορική Γουλβς αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, στο πρώτο ντέρμπι του θεσμού. Οι “μπέμπηδες” του Σόλτσκγιερ θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς από τους “λύκους” για τον περσινό αποκλεισμό τους στα προημιτελικά.

Την Κυριακή στις 5 Ιανουαρίου θαμεταδοθούν απευθείας δύο αναμετρήσεις.

Στις 16.00 από το Λονδίνο και το Στάμφροντ Μπριτζ ο αγώνας Τσέλσι-ΝόττιγχαμΦόρεστ. Οι ‘’μπλε’’ του Φρανκ Λάμπαρντ, απέναντι στην ιστορική ΝόττιγχαμΦόρεστ, που πρωταγωνιστεί στηνΤσάμπιονσιπ, και ετοιμάζεται για την επάνοδο της στα μεγάλα σαλόνια του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αμέσως μετά, στις 18.00, ένα κλασσικό ζευγάρι του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Το ντέρμπυ Λίβερπουλ-Έβερτοναπό το Άνφιλντ. Το μεγάλο λιμάνι της Αγγλίας χωρισμένο σε κόκκινους και μπλε. Οι ‘’κόκκινοι’’επίδοξοι πρωταθλητές του ΓιούργκενΚλοπ, απέναντι στους άσπονδους γείτονες, που έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Κάρλο Αντσελότι.

ΤηΔευτέρα 6 Ιανουαρίουστις 21.55ακόμα ένας αγώνας με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η Άρσεναλτου Σωκράτη Παπασταθόπουλου, υποδέχεται στο Λονδίνο τη θρυλική πρωταθλήτρια της δεκαετίας του 70, Ληντς, που επίσης πρωταγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ.

Τον ρυθμό της αγωνιστικής θα παρακoλουθεί και θα καταγράφει η κορυφαία ομάδα αθλητικογράφων του ONEChannel.

Ειδικές εκπομπές, pre και postgame, όλο το τριήμερο, μας βάζουν στο ρυθμό του Κυπέλλου Αγγλίας και μας μεταφέρουν όλα όσα γίνονται πριν και μετά από κάθε ματς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

18.30-19.20   PREGAME:   Μ.ΤΣΩΧΟΣ
19.25-21-30   ΓΟΥΛΒΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΧΟΛΙΟ : ΑΝΤ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ, Γ. ΧΕΛΑΚΗΣ
21.30-22.00    POSTGAME:  Μ. ΤΣΩΧΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

15.00-15.50   PRE GAME: Μ. ΤΣΩΧΟΣ
15.55-17.55 ΤΣΕΛΣΙ-ΝΟΤΤΙΓΧΑΜ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΧΟΛΙΟ: ΑΝΤ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΔΙΟΝ. ΔΕΛΛΗΣ

17.55-20.00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΧΟΛΙΟ: Μ.ΤΣΩΧΟΣ, Γ.ΧΕΛΑΚΗΣ
20.00-20.30  POSTGAME :  ΑΝΤ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ, Ζ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

21.00-21.45  PRE GAME: ΑΝΤ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ, Ζ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
21.50-00.00 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΗΝΤΣ 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΧΟΛΙΟ: Μ. ΤΣΩΧΟΣ, Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
00.00-00.30  POSTGAME:  ΑΝΤ.ΚΑΤΣΑΡΟΣ,

Ζ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σχολιάζουν οι : Γιώργος Χελάκης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Διονύσης Δελλής, Ευάγγελος Μίχος.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr