search-button
cross-out

Γιάννης Σπαλιάρας: Το ταξίδι του στο Ιράν και οι θαυμαστές στο εξωτερικό

Γιάννης Σπαλιάρας:  Το ταξίδι του στο Ιράν και οι θαυμαστές στο εξωτερικό

Μετά το μεξικανικό σίριαλ που συμμετείχε για λογαριασμού του Netflix, ο Γιάννης Σπαλιάρας φαίνεται ότι έχει ανοίξει διεθνώς τα «φτερά» του για τα καλά!

Το μοντέλο και ηθοποιός θα παίξει σε σίριαλ τουρκο-ιρακινής παραγωγής όπου θα υποδυθεί τον Βυζαντινό Ιππότη. Η ιστορία θα εκτυλίσσεται γύρω στο 500 π.Χ. ενώ η γλώσσα που θα μιλάνε θα είναι η ύστερη Ελληνική, κάτι μεταξύ αρχαίων και καθαρεύουσας, όπως εξήγησε και ο ίδιος στον Γρηγόρη Μπάκα και τη «Φωλιά των Κου Κου».

Η πρόταση του έγινε από ένα πρακτορείο ηθοποιών με έδρα το Λονδίνο. Ο ηθοποιός θα ήθελε να αποκαλύψει πολλά περισσότερα για τον ρόλο αν και δεν του επιτρέπουν, αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Στα γυρίσματα απαγορεύονται ακόμα και τα κινητά».

Όσον αφορά την επικαιρότητα στο Ιράν και τις τρέχουσες εξελίξεις παραδέχτηκε ότι έχει μια ανησυχία μιας και πολλές χώρες έχουν βγάλει ανακοίνωση που απαγορεύει στους πολίτες να πάνε στο Ιράν, ενώ ελπίζει να μην κινδυνεύσουν στην έρημο.

Ο Γιάννης έκλεψε τις εντυπώσεις ύστερα από τη συμμετοχή του στη σειρά «El Señor de los Cielos», η οποία όπως αποκάλυψε παίζει σε όλη τη Λατινική Αμερική από το telemundo. «Για εμένα είναι πολύ δύσκολο να είμαι αναγνωρίσιμος και εκτός Ελλάδας. Είδα κάποιους Μεξικανούς τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας και με αναγνώρισαν. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Μου είπαν ότι με αγαπάνε στην Αμερική» παραδέχτηκε.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr