search-button
cross-out

Χάρης Ρώμας: Όταν αποφάσισα να γυρίσω στην τηλεόραση δεν με περίμενε κανείς με ανοιχτές αγκάλες

Χάρης Ρώμας: Όταν αποφάσισα να γυρίσω στην τηλεόραση δεν με περίμενε κανείς με ανοιχτές αγκάλες

Έπειτα από 15 χρόνια το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και αγκαλιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο, όταν ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της σειράς ο Χάρης Ρώμας θέλησε να απέχει για λίγο από τα τηλεοτπτικά δρώμενα. Πριν από πέντε χρόνια θέλησε να επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση, αλλά ανακάλυψε πως κανείς δεν τον περίμενε. «Δεν έγινε και κανένα πανηγύρι για να γυρίσει ο Ρώμας».

Ο ίδιος μίλησε για το remake της σειράς λέγοντας ό, τι είναι πιο κοντά στους τηλεθεατές, παρότι έχουν περάσει 15 χρόνια. «Δεν κρύβουμε ότι είμαστε 15 χρόνια μεγαλύτεροι και 10 κιλά πιο χοντροί».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός και σεναριογράφος δήλωσε πως έχουν δει την επιτυχία που σημειώνει το σήριαλ στην Ελλάδα και έχουν ζητήσει σε εκείνον και τη συνεργάτιδά του, Άννα Χατζησοφιά, να μεταφραστεί και για το εξωτερικό.

Μπορεί η Ρένια Λουιζίδου να έχει ξεχωρίσει από τον ρόλο της ως Χαρά Χάσκα, αλλά όπως είπε ο ίδιος στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» δεν ήταν η πρώτη του επιλογή, αλλά η τρίτη.

Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και με το «Κωνσταντίνου και Ελένης», αφού σκεφτόταν για συμπρωταγωνίστριά του τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και στη συνέχεια την Ελένη Ράντου.

Τα πράγματα για τον Χάρη Ρώμα δεν πάνε καλά μόνη στην επαγγελματική του ζωή, αλλά και στην προσωπική, αφού τα τελευταία 9 χρόνια είναι σε σχέση, αν και όπως δήλωσε αισθάνεται μία κόπωση και δεν μπορεί να αποδώσει όσο πρέπει.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και σε κάποιες δύσκολες επαγγελματικές του στιγμές και μία από αυτές ήταν όταν κλήθηκε να παίξει σε άδειο θέατρο. Τωρα όμως τα πράγματα άλλαξαν αφού είναι πάντα γεμάτο.

Δείτε τη συνέντευξη

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr