search-button
cross-out

Ο Αντώνης Κανάκης επανέρχεται με νέα ανακοίνωση με αιχμές που αποκαλύπτουν τη ρήξη με τον ΣΚΑΪ

Ο Αντώνης Κανάκης επανέρχεται με νέα ανακοίνωση με αιχμές που αποκαλύπτουν τη ρήξη με τον ΣΚΑΪ

Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει στο τηλεοπτικό τοπίο μετά τη λήξη της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΙ. Το «διαζύγιο» δεν είναι συναινετικό γι’ αυτό και οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει η δικηγόρος του παρουσιαστή, Χριστίνα Παναγουλέα: «Η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης, ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Αντώνης Κανάκης θα επανέλθει με μία νέα ανακοίνωση με αιχμές και θα αποκαλύπτει ποιοι είναι οι λόγοι που έφεραν τη ρήξη με το κανάλι του Φαλήρου.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr