search-button
cross-out

“ΜasterChef”: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν επέστρεψε η κυρία Γιώτα

“ΜasterChef”: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν επέστρεψε η κυρία Γιώτα

Στο χθεσινό επεισόδιο  του MasterChef είχαμε την αποχώρηση της Σεμίνας Κατσίβα λόγω ενός σοβαρού προσωπικού της θέματος.

Όπως είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, στην ομάδα του οποίου ήταν η Σεμίνα,  σειρά για να επιστρέψει είχε  ο πρώτος  στη σειρά παίκτης που έμεινε εκτός από την ομάδα του και αυτή ήταν η πολυσυζητημένη  κυρία Γιώτα από τον Βόλο.

Τελικά αυτή που μπήκε στο σπίτι  ήταν η Φωτεινή, καθώς όπως είπε ο σεφ και κριτής η κυρία Γιώτα αρνήθηκε να ακολουθήσει κάποιες διαδικασίες.

Σήμερα στο  “Happy Day”, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε τι συνέβη και δεν μπήκε η κυρία Γιώτα.

“Η κυρία Γιώτα, βάσει κανονισμών, θα έμπαινε μέσα, αλλά η ίδια αρνήθηκε να ακολουθήσει τον κανονισμό που θέλει όλους τους συμμετέχοντες πριν μπουν στο σπίτι να κάνουν μια σειρά από εξετάσεις. Η παραγωγή έχει ευθύνες γιατί οι άνθρωποι αυτοί συμβιώνουν, μπορεί να χρίζουν ιατρικής παρακολούθησης ή να έχουν κάτι που να μην γνωρίζουν, στις κουζίνες γίνονται και ατυχήματα… Πρέπει να έχεις ένα ιατρικό προφίλ του καθενός. Εκείνη αρνήθηκε και έφυγε”, είπε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr