search-button
cross-out

Η αποχώρηση της Κατερίνας από το “ΜasterChef” ήταν δίκαιη

Η αποχώρηση της Κατερίνας από το “ΜasterChef”  ήταν δίκαιη

Η αποχώρηση της Κατερίνας από το MasterChef αυτή την εβδομάδα σχολιάστηκε έντονα, μιας και ήταν μία από τις πολυσυζητημένη παίκτρια.

Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως η Κατερίνα θα ήταν στην τελική δεκάδα, ανάμεσα σε αυτούς και ο Ηλίας Καζιόλι.
«Δεν περίμενα να φύγει η Κατερίνα πριν την τελική δεκάδα. Βέβαια, ήταν δίκαιη αποχώρηση γιατί ήταν η πιο αδύναμη προσπάθεια από τις άλλες δύο, αφού έλειπαν κάποια στοιχεία από το πιάτο», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».
Στη συνέχεια, σχολίασε το γεγονός ότι η Κατερίνα δήλωσε πως είχε κακή ψυχολογία το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να μην δώσει τον καλύτερό της εαυτό στη δοκιμασία αποχώρησης.
«Είναι συναισθηματικός άνθρωπος και αρκετές φορές στεναχωριέται. Δεν ξέρω τι έγινε εκείνη την ημέρα και στεναχωρήθηκε τόσο πολύ. Δεν κατάλαβα γιατί η διάθεσή της ήταν πεσμένη», είπε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας, ο Ηλίας προέβλεψε την τελική τετράδα του MasterChef στην οποία βρίσκονται οι: Σταύρος Βαρθαλίτης, Σταυρής, Δημήτρης Μπέλλος και Γιώργος.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr