search-button
cross-out

Αδελφός Δημήτρη Μπέλλου για τη σχέση Δημήτρη-Μαρίας: Είναι απολύτως φυσιολογικό να δημιουργηθεί κάτι. Δεν μπορώ να προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αδελφός Δημήτρη Μπέλλου  για τη  σχέση Δημήτρη-Μαρίας: Είναι απολύτως φυσιολογικό να δημιουργηθεί κάτι. Δεν μπορώ να προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η μητέρα του Δημήτρη Μπέλλου, Έλεν αλλά και ο  αδερφός του Χρήστος, μίλησαν σήμερα σε ζωντανή σύνδεση  στη «Φωλιά των Κου Κου».

Φυσικά η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει και στην σχέση του με την συμπαίκτρια του Μαρία Μπέη, η οποία σε κάθε επεισόδιο του ¨”MasterChef” γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από τους υπόλοιπους παίκτες  του διαγωνισμού.

“Είναι απολύτως φυσιολογικό να δημιουργηθεί κάτι. Δεν μπορώ να προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Εμένα ο Δημήτρης μου φαίνεται νορμάλ, δεν έχει αλλάξει κάτι. Δε νομίζω ότι αποπροσανατολιστεί από το παιχνίδι!”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος.

Δείτε το σχετικό video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr