search-button
cross-out

H αποκάλυψη του Σταύρου Βαρθαλίτη: Με τον Σταυρή θα μοιραστούμε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ

H αποκάλυψη του Σταύρου Βαρθαλίτη:  Με τον Σταυρή θα μοιραστούμε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ

Μετά τη νίκη του στον τελικό του MasterChef 4, ο Σταύρος Βαρθαλίτης βρέθηκε καλεσμένος «Στη φωλιά των Κου Κου». Και μεταξύ άλλων, ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής αποκάλυψε πως με τον δεύτερο φιναλίστ και φίλο του, Σταυρή Γεωργίου, θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, στη μέση. Και προκάλεσε έκπληξη. Εξάλλου, αυτό που γνωρίζαμε ήταν πως οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει να δώσει ο νικητής στον χαμένο 10.000 ευρώ από το έπαθλο. «Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι».

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr