search-button
cross-out

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί!

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί!

Στο περιοδικό Enjoy μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση της από το GNTM και το Star,  το νέο  της τηλεοπτικό “σπίτι” τον Alpha  αλλά και στην Ελένη Μενεγάκη.

Ηλιάνα… ήρθε η ώρα ! Τι μας ετοιμάζεις;
Ναι ήρθε. Σας ετοιμάζω κέφι, μπρίο, τσαχπινιά. Δεν ξέρω να σας πω τον τίτλο της εκπομπής μου η αν θα είμαι στην πρωινή, μεσημεριανή ζώνη. Είμαστε σε πρώιμο στάδιο και κάνουμε τις πρώτες συναντήσεις, για να βρούμε τα θέματα της εκπομπής, αλλά και τους συνεργάτες με τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε να κολλήσουμε όλοι ωραία μαζί και να δώσουμε μια χαρούμενη παραγωγή. Η εκπομπή θα είναι ολοζώντανη , θα σπαρταράει που λέμε…

Τελικά το GNTM ήταν το εφαλτήριο για εσένα…
Ναι, το «GNTM» ήταν δώρο Θεού για μένα. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων στο Star, ευχαριστώ πολύ όλη την παραγωγή για την ευκαιρία που μου έδωσαν, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καμία σχέση με την τηλεόραση παρά μόνο με την μόδα.

Πως έγινε η πρόταση από τον Alpha;
Έγιναν πολλές προτάσεις από τον ΣΚΑΙ, το Mega αλλά τελικά με κέρδισε ο Alpha. Είναι πάρα πολύ όμορφο για ένα νέο άνθρωπο να τον θέλουν τα κανάλια και οι ιθύνοντες των σταθμών. Σημαντικά στελέχη στο χώρο που γνωρίζουν την αγορά είδαν ότι η τηλεόραση, θέλει μια αλλαγή, νέα πρόσωπα. για να επενδύσουν και είναι υπέροχο ότι είμαι μέρος αυτής της αλλαγής.

Να δανειστώ την λέξη έτοιμη. Είσαι έτοιμη για να ηγηθείς σε ένα ζωντανό πρόγραμμα να είσαι η κεντρική παρουσιάστρια. Γιατί ήσουν μέχρι πρότινος το μέλος μιας κριτικής επιτροπής… Πολλοί θα πουν να η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη όταν θα σε δουν στην μεσημεριανή ζώνη.
Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια! Από την στιγμή που αποφάσισε να φύγει από τον Alpha, η ζώνη θα έμενε κενή και το κανάλι κάτι έπρεπε να κάνει. Δεν σημαίνει ότι εγώ πήγα να πάρω την δουλειά κάποιου άλλου. Η κυρία Μενεγάκη ήθελε να ξεκουραστεί. Η γυναίκα αυτή έχει κάνει μια τεράστια πορεία στην τηλεόραση, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει την θέση της Ελένης Μενεγάκη. Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, όχι δεν νιώθω έτοιμη, γιατί έχω τα συγκαλά μου. Εμπιστεύομαι όμως το κανάλι, την ομάδα μου, την παραγωγή που πάμε να δημιουργήσουμε. Ναι, έχω άγχος, αλλά κανείς δεν ξεκίνησε έτοιμος. Είμαι έτοιμη να πάω στην αφετηρία.

Ο σύντροφος σου, σε στηρίζει σε αυτό;
Ναι με στηρίζει πάρα πολύ. Είναι πολύ γλυκός.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr