search-button
cross-out

“ANT1 FACES” Η μικρή οθόνη μπορεί αύριο να έχει το δικό σου πρόσωπο

“ANT1 FACES”  Η μικρή οθόνη μπορεί αύριο να έχει το δικό σου πρόσωπο

Εδώ και 30 χρόνια, ο ΑΝΤ1 ανακαλύπτει, αναδεικνύει και καθιερώνει τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο. Δίνει ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να γίνουν μέρος της οικογένειάς του, να αποκτήσουν βήμα και να διακριθούν μέσα από τις εκπομπές  του.

Αυτός είναι και ο λόγος που, φέτος, ο ΑΝΤ1 προχωράει σε μία ενέργεια εύρεσης νέων προσώπων που θα έχουν τη δυνατότητα να στελεχώσουν εκπομπές σε όλους τους τομείς του προγράμματός του, στην ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, στη ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ, στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, καθώς επίσης και στα DIGITALMEDIA του Ομίλου.

Αν, λοιπόν, είσαι άνω των 18 ετών, αν στόχος σου είναι μια καριέρα στα MEDIA, μπροστά από την τηλεοπτική κάμερα, αν θες να είσαι εσύ ένα από τα νέα πρόσωπα του ΑΝΤ1, τότε μπες στο www.ant1faces.gr και συμπλήρωσε τη Δήλωση Ενδιαφέροντος που θα βρεις.  Δείξε μας το πάθος σου για την τηλεόραση και κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα.

Τα υπόλοιπα … επί της (μικρής) οθόνης!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr