search-button
cross-out

To κλείσιμο του Mega κατέστρεψε ζωές, κάποιοι δεν κατάφεραν ποτέ να ορθοποδήσουν

To κλείσιμο του Mega κατέστρεψε ζωές, κάποιοι δεν κατάφεραν ποτέ να ορθοποδήσουν

Ζήσατε τη δύσκολη κατάσταση του MEGA και το κλείσιμό του. Με τη νέα κατάσταση νιώθετε ικανοποιημένη;

Το κλείσιμο του MEGA δεν ήταν απλά το κλείσιμο μιας επιχείρησης στο χώρο των media. Πίσω από το πανίσχυρο brand, πίσω από τους ευρύτερα γνωστούς δημοσιογράφους, πίσω από τα δυνατά φώτα βρίσκονταν και δεκάδες οικογένειες που δημιουργήθηκαν εκεί, μέσα στα χρόνια, ζευγάρια που γνωρίστηκαν εκεί και πορεύτηκαν μαζί στη ζωή και ξαφνικά βρέθηκαν στο απόλυτο κενό. Καταστράφηκαν ζωές, κάποιοι δεν κατάφεραν ποτέ να ορθοποδήσουν. Συνάδελφοι πάλευαν να σώσουν τους δικούς τους ανθρώπους από σοβαρότατες ασθένειες και παράλληλα έμεναν άνεργοι. Άλλοι αναγκάστηκαν να διακόψουν τις σπουδές των παιδιών τους, άλλοι έμειναν χωρίς σπίτι γιατί δεν μπορούσαν πια να πληρώσουν το ενοίκιο και πόσα άλλα μπορώ να θυμηθώ. Είναι τραύμα.

Πιστεύω, δε, ότι όποια παράπονα και να είχαν οι πολίτες από το MEGA, μέσα σε μία σχέση δεκαετιών, είχαν κι ένα βαθύ δέσιμο με αυτό και η σχέση αυτή διεκόπη βιαίως, και αυτό δεν το ήθελαν. Η επανεκκίνηση του καναλιού είναι μια μεγάλη δικαίωση. Μια απάντηση σε όποιον μπορεί να άντλησε ικανοποίηση από το κλείσιμό του και νομίζω ότι είχε λείψει από τον κόσμο, στο δρόμο ακούω συχνά αυτό το «μας λείψατε» και τότε η χαρά είναι μεγάλη. Από την άλλη, είναι μεγάλη κι η ευθύνη να φέρουμε πίσω κι εκείνους που μπορεί να πήραν τις αποστάσεις τους, να τους θυμίσουμε τι είναι το MEGA, γιατί το αγάπησαν. Άρα, για να συνοψίσουμε στο ερώτημα αν είμαι ικανοποιημένη, η απάντηση είναι «ήταν δίκαιο, έγινε πράξη».

Aυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που έδωσε στον  Τηλεθεατή και στην Χρύσα Παχούμη η Ράνια Τζίμα.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media news

Latest

zinapost.gr