search-button
cross-out

Το «υγρό λίφτινγκ» είναι πλέον γεγονός!

Το «υγρό λίφτινγκ» είναι πλέον γεγονός!

To liquid facelift ή υγρό lifting είναι μία ενέσιμη θεραπεία για την αποκατάσταση του όγκου του προσώπου και την εξάλειψη των ρυτίδων ή άλλων σημαδιών της γήρανσης. Απευθύνεται στα άτομα εκείνα που επιθυμούν μία συνολική ανανέωση του προσώπου τους αλλά που δεν θέλουν ή δεν είναι ακόμη έτοιμα, να καταφύγουν στο χειρουργικό lifting. Η διαδικασία δεν ενέχει κινδύνους, ούτε απαιτεί ιδιαίτερη αποθεραπεία όπως συμβαίνει με μία χειρουργική επέμβαση και είναι γρήγορη, γι’ αυτό αποκτά διαρκώς και περισσότερους υποστηρικτές που την επιλέγουν σε μία σταθερή, ετήσια βάση. Πρόκειται για ένα συνδυασμό ενέσιμων υλικών, όπως το botox ή το dysport και πληρωτικά υλικά όπως το υαλουρονικό οξύ, το PRP gel και άλλα fillers. Έτσι, με το liquid facelift εξομαλύνονται οι ρυτίδες και οι μικρές λακκούβες της επιδερμίδας, ενώ βελτιώνεται δραματικά ο τόνος της. 

Τα πλεονεκτήματα του liquid facelift δεν περιορίζονται στην αντιγήρανση. Αποτελεί μία μέθοδο με την οποία μπορούν να βελτιωθούν οι αναλογίες του προσώπου, αφού με την χρήση των fillers μπορούν να αντιμετωπιστούν στοχευμένα τυχόν προβληματικά σημεία του. Στο Medi Center μπορούμε να διορθώσουμε το σχήμα της μύτης σας, να προσδώσουμε όγκο στα χείλη, να δημιουργήσουμε γωνίες και μήλα στο πρόσωπο αλλά και να συντηρήσουμε τα αποτελέσματα ενός παλαιότερου χειρουργικού lifting. Με το liquid επιτυγχάνουμε μία πιο αρμονική και συνολικά ανανεωμένη και νεανική εμφάνιση. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων κυμαίνεται μεταξύ 6 μηνών και 1,5 έτους.

medi-center.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr