search-button
cross-out

«Στα τέσσερα, αλητάμπουρα»: Βενιζέλος προς Καμμένο (video)

«Στα τέσσερα, αλητάμπουρα»: Βενιζέλος προς Καμμένο (video)

Την έκρηξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη Βενιζέλου προκάλεσε ο κ. Πάνος Καμμένος, πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, όταν υπαινίχτηκε ότι μέλη της οικογένειας του πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ έχουν σχέση με τη «Μαρφίν» και τον επιχειρηματία κ. Αντρέα Βγενόπουλο.

«Ακουσα το ΠΑΣΟΚ να επιτίθεται στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου; Ποιος ο λόγος κ. Βενιζέλο, εσείς που ηγείστε ουσιαστικά του ΠΑΣΟΚ; Τι έχει να φοβηθεί το ΠΑΣΟΚ; Μήπως έχει καμία σχέση με τη “Marfin”; Μήπως έχετε συγγενικά πρόσωπα στη “Marfin”; Η Αριστέα Μπουγάτσου και ο Χάρης Μπότσαρης [σ.σ. δημοσιογράφοι, μεταστάντες πλέον] πέθαναν με τον καημό ότι όλα αυτά τα οποία ερευνούσαν και κατήγγειλαν, κάποιοι σαν και σας τα έθαβαν, για να συγκυβερνήσουν με τον Σαμαρά και να καλύψουν τον Παπαντωνίου και τον Τσοχατζόπουλο» είπε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Βενιζέλος φώναζε, διακόπτοντας και ζητώντας από τον προεδρεύοντα κ. Τάσο Κουράκη το λόγο επί προσωπικού: «Είσαι αλήτης, είσαι αλητάμπουρας! Θα ζητήσεις συγγνώμη στα τέσσερα» [σ.σ. αγοραία, σεξιστική έκφραση οπου είχε πρωτοειπωθεί στη Βουλή πέρυσι από τον κ. Καμμένο και είχε γίνει αποδεκτή από την τότε προεδρεύουσα κ. Κωνσταντοπούλου].  

«Αυτή είναι η αλήθεια, βρίζετε όσο θέλετε» ανταπάντησε ο Π. Καμμένος και πρόσθεσε: «Αυτή η κυβέρνηση θα παραμείνει όρθια για να φτάσετε επιτέλους εκεί που σας αξίζει, στη Δικαιοσύνη, και να επιστρέψετε τα χρήματα που πήρατε εις βάρος του ελληνικού λαού».

Ο κ. Βενιζέλος συνέχισε να διαμαρτύρεται, αλλά ο λόγος δεν του δινόταν. «Σας παρακαλώ, τι εκφράσεις είναι αυτές;» είπε ο προεδρεύων κ. Τάσος Κουράκης.

Η ένταση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, ενώ στο βήμα είχε ανέβει περιμένοντας τη σειρά του ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Πάντζας ακούστηκε να φωνάζει προς τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Κάτσε κάτω ρε!», ενώ άλλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σωκράτης Φάμελλος φώναζε: «Η ασυλία σας τελείωσε κ. Βενιζέλο. Ξεχάστε τα αυτά που ξέρατε!».

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr