search-button
cross-out

Ξέχασε το παιδί του στο ΙΧ με καύσωνα και μετά το έβαλε στο ψυγείο

Ξέχασε το παιδί του στο ΙΧ με καύσωνα και μετά το έβαλε στο ψυγείο

Ο 33χρονος Michael Thedford, έκανε ένα μοιραίο λάθος – ξέχασε τη μικρή του κόρη στο αυτοκίνητό του και πήγε για ύπνο ενώ όταν έπειτα από ώρες συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, προσπάθησε να επαναφέρει το παιδί βάζοντάς το μέσα στο ψυγείο. 

Ο άντρας, άνεργος καθηγητής, συνελήφθη στην κομητεία Collin στο Τέξας, αφότου κάλεσε ασθενοφόρο ενώ έδινε τις πρώτες βοήθειες στην έξι μηνών κόρη του στο πάτωμα της κουζίνας. Όπως προέκυψε, ο πατέρας τριών παιδιών, άφησε τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, ηλικίας τριών και πέντε, στον παιδικό σταθμό με το όχημά του έχοντας μαζί του και το άτυχο κορίτσι. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους, ο 33χρονος βγήκε από το βανάκι του, κλείδωσε και πήγε για ύπνο. Έπειτα από τέσσερις ώρες, έτρεξε έξω για να βρει το παιδί το οποίο βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Μιλώντας στην αστυνομία, είπε ότι το μωρό ήταν δύσκαμπτο και “καυτό σαν πέτρα” μιας και έξω είχε πάνω από 32 βαθμούς Κελσίου.

Αμέσως, πήρε το παιδί και επιχείρησε να επαναφέρει τη φυσιολογική θερμοκρασία, βάζοντάς το μέσα στο ψυγείο “για ένα μικρό χρονικό διάστημα”, και ακολούθως άρχισε να της κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Το παιδί ξεψύχησε ενώ η μητέρα του την ώρα του τραγικού συμβάντος, βρισκόταν στην εργασία της.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr