search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Έχει ο καιρός… γυρίσματα!

Niko-Polis Blog: Έχει ο καιρός… γυρίσματα!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

-Ξεκινάνε αυτή τη Δευτέρα στη Λεμεσό τα γυρίσματα του καθημερινού σήριαλ “Προδοσίες” που φέρει την υπογραφή του Στράτου Μαρκίδη με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τον Γιώργο Νινιό, τον Φίλιππο Σοφιανό, τον Πέτρο Λαγούτη, τον Κώστα Σόμμερ και πολλούς άλλους- αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί το όνομα του Σταύρου Ζαλμά, τελικά ο ηθοποιός απέσυρε τη συμμετοχή του. Με αυτή τη σειρά ο ΣΚΑΪ μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στην ψυχαγωγία.

-Ρέμος, Βανδή, Παπαρίζου και Μέλιsses μαζί σε συναυλία στις 7 Σεπτέβριου στη Λευκωσία. ΟΚ, αυτό είναι γνωστό. Αυτό που μάθαμε όμως σήμερα, είναι ότι στην ίδια αυτή συναυλία επρόκειτο να είναι ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά τελικά δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

-Γενέθλια είχε χτες ο Νίκος Οικονομόπουλος (έκλεισε τα 32), ενώ σήμερα ο Χρήστος Χολίδης κλείνει τα 36.

-Τι συνέβη τελικά με τη Λίτσα Πατέρα και τον όμιλο ΑΝΤ1; Η επίσημη απάντηση στα σημερινά δημοσιεύματα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Η Λίτσα πάντως εργαζόταν κανονικά αυτή την εβδομάδα στα γραφεία του περιοδικού “Αστρολόγος” , ενώ το επόμενο τεύχος κυκλοφορεί κανονικά στις 14 Ιουλίου.

-Την επόμενη εβδομάδα- πριν από το φινάλε τους την ερχόμενη Παράσκευη- θα γυρίσουν το τρέιλερ για την επόμενη σεζόν η πετυχημένη παρέα του Happy Day. “Όμάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις” μου είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος του καναλιού. 

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr