search-button
cross-out

Ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος εξηγεί πως ‘έπεσε’ ο σκύλος από το μπαλκόνι (Video)

Ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος εξηγεί πως ‘έπεσε’ ο σκύλος από το μπαλκόνι (Video)

Τα τελευταία 24ωρα σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση πως ιδιοκτήτης διαμερίσματος πέταξε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην πλατεία Αμερική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκανε έξωση στους ενοικιαστές του επειδή δεν του πλήρωναν ενοίκια. Ο ιδιοκτήτης φέρεται να μπήκε στο σπίτι την ώρα που οι ενοικιαστές έλειπαν για να αλλάξει κλειδαριές. Όμως μέσα στο σπίτι βρισκόταν το σκυλί, το οποίο είδαν αυτόπτες μάρτυρες να εκσφενδονίζεται από τον τρίτο όροφο!

Το θηλυκό σκυλί ράτσας Πίτμπουλ, που ευτυχώς επέζησε, αφού έσπασαν τα πόδια και τα δόντια του, μεταφέρθηκε από αυτόπτες μάρτυρες στο κτηνιατρείο του Απόστολου Κρομύδα. Το περιστατικό κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Άγιου Παντελεήμονα διερχόμενοι, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός Μαρία – Ελένη Μακρή.

Ο κτηνίατρος κ. Κρομύδας εξήγησε στο www.zoosos.gr, πως του είπαν εκείνοι οι οποίοι νοιάστηκαν για το σκυλί ότι στο διαμέρισμα διαμένει ένα ζευγάρι Πολωνών και απ’ ότι έγινε γνωστό οι ενοικιαστές χρωστούν εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ενοίκια στον κάτοχο του ακινήτου.

Έσπρωχνα τον σκύλο για να τον βγάλω εκτός σπιτιού, δεν ήθελα να τον πετάξω απ’ το μπαλκόνι

Στις ειδήσεις του τηλεοπτικού σταθμού STAR μίλησε χθες το βράδυ ο Χρήστος Ζαρίφης, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στην οδό Ιεροσολύμων 19 – 21 που όπως παραδέχτηκε – αν και όχι σκόπιμα – προκάλεσε την πτώση του σκύλου από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο έδαφος. Ο κ. Ζαρίφης, που κατά τα άλλα δηλώνει φιλόζωος, κάνει λόγω για την «κακιά στιγμή» ενώ τονίζει ότι ήθελε να βγάλει από το σπίτι το σκυλί (το οποίο γνώριζε αφού είχε πάει και άλλες φορές στο διαμέρισμα) και να το καταστήσει αδέσποτο, ώστε να ηρεμίσει και αυτός και το ζώο…

Εξηγεί ότι μπήκε στο διαμέρισμα για να αλλάξει κλειδαριές στο σπίτι γιατί του χρωστούσαν ενοίκια. Στο μπαλκόνι του άδειου σπιτιού βρήκε το σκυλί, το οποίο ήταν αγριεμένο και φοβισμένο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι για να προφυλαχτεί από το ζώο – το οποίο το εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες του στο σπίτι και έφυγαν – πήρε με σκάλα και το έσπρωχνε ώστε να μπει εντός της οικίας από την σκάλα να βγει στο δρόμο.

Όμως σύμφωνα με τον κ. Ζαρίφη το ζώο τρόμαξε ανέβηκε πάνω σε μια τυλιγμένη μοκέτα (ή κάτι τέτοιο) στα κάγκελα του μπαλκονιού που έκαιγαν, γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος. Όταν ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας τον ρώτησε αν θα συνεισφέρει στα έξοδα νοσηλείας του ζώου ο κ. Ζαρίφης είπε ότι είναι μακροχρόνια άνεργος και δεν υπάρχουν χρήματα.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει δοθεί εντολή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ενώ αν ισχύουν αυτά που λέει ο κ. Ζαρίφης και οι ιδιοκτήτες του ζώου πρέπει να διωχθούν ποινικά για την εγκατάλειψη του σκυλιού τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σκυλί παραμένει για νοσηλεία στο κτηνιατρείο του κ. Κρομύδα και σήμερα θα μεταφερθεί τη Δευτέρα στον κτηνίατρο – ορθοπεδικό Φώτη Μάντη. Οι ιδιοκτήτες του σκύλου, που ενημερώθηκαν από το Τμήμα Αστικής Πανίδας για το που βρίσκεται το σκυλί, πήγαν στο κτηνιατρείο μετά από πολλές ώρες και δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι έτρεχαν στα νοσοκομεία γι’ αυτό απουσίαζαν, μόλις είδαν το ζώο τους αποποιήθηκαν των ευθυνών τους (!) γιατί πληροφορήθηκαν ότι πρέπει να πληρώσουν το κόστος του ορθοπεδικού χειρουργείου… Για να καλυφθούν τα έξοδα της νοσηλείας, και της επέμβασης που θα χρειαστεί να γίνει εκείνοι οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για να σωθεί το σκυλί αποφάσισαν να κάνουν έρανο. Όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το κόστος και τι είδους επεμβάσεις θα γίνουν στο σκυλί.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr