search-button
cross-out

Ο παλαιστής που μονομαχεί με ”μοσχαράκια” στα Τρίκαλα: “Δεν κακοποιήθηκε κανένα ζώο”

Ο παλαιστής που μονομαχεί με ”μοσχαράκια” στα Τρίκαλα: “Δεν κακοποιήθηκε κανένα ζώο”

Η Αγρελιά Τρικάλων, το πιο ορεινό χωριό του Δήμου Τρικκαίων είναι η γενέτειρα ολυμπιονικών, παγκόσμιων και πανευρωπαϊκών αθλητών της πάλης. Στην Αγρελιά ξεκίνησαν οι λήψεις για ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σε όλο τον πλανήτη, με στόχο την προβολή του αθλήματος της πάλης, ώστε να δημιουργηθεί Παγκόσμιο Κέντρο Πάλης στη χώρα μας, συνδυάζοντας αρμονικά την άθληση με τη φιλοσοφία και τη μουσική.

Πρωταγωνιστής είναι ο Τρικαλινός πρωταθλητής ελευθέρας πάλης, Κώστας Αβράμης, ο οποίος κλήθηκε να ανταποκριθεί στην αναβίωση του μύθου «Μίλωνα του Κροτωνιάτη». Ο Κώστας Αβράμης σήκωσε στους ώμους του το μοσχάρι και του κατάφερε «εικονικό πνιγμό» ύστερα από λαβές και με τη βοήθεια σχοινιού στον λαιμό του ζώου. Οι εικόνες αυτές έφεραν σφοδρές διαμαρτυρίες στα social media από εκατοντάδες χρήστες και φιλοζωικές ενώσεις, που έκαναν λόγο για βάναυση κακοποίηση του ζώου.

«Τα γυρίσματα κράτησαν λιγότερο από μια ώρα και δεν κακοποιήθηκε κανένα ζώο. Κάναμε γυρίσματα σε δύο –τρεις στάσεις και αυτό ήταν όλο. Τα μοσχάρια ήταν φίλων κτηνοτρόφων από το χωριό. Στα 53 μου χρόνια δεν έχω τέτοια ένστικτα. Πέρυσι πήρα μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων και αγαπώ τον αθλητισμό». ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του βίντεο.

ΠΗΓΗ: Freddo

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr