search-button
cross-out

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πρεμιέρα του Bachelor στη Θεσσαλονίκη!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η πρεμιέρα του Bachelor στη Θεσσαλονίκη!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει: 

Στα Village Cinemas του Mediterranean Cosmos έγινε την Τρίτη η πρεμιέρα της ελληνικής ξεκαρδιστικής κωμωδίας με τίτλο  The Bachelor που προβάλλεται από σήμερα, Πέμπτη, σε όλη την Ελλάδα. 

Πρωταγωνιστικές είναι τέσσερις φίλοι -Τσιμιτσέλης, Τότσικας, Βουρλιώτης, Βισκαδουράκης-  που συγκεντρώνονται μετά από πολύ καιρό με αφορμή τον επικείμενο γάμο του πρώτου με την Κατερίνα Γερονικολού. 

Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Αγορίτσα Οικονόμου- που κλέβει την παράσταση-  ενώ πολλοί γνωστοί ηθοποιοί εμφανίζονται σε cameo ρόλους- ανάμεσά τους ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Μάνος Ιωάννου και ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Κατερίνα Γερονικολού – Έλενα Τσαγκρινού 

Για την υπόθεση δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα γιατί υπάρχουν πρωτότυπες ανατροπές, αλλά  εκτιμήσαμε ιδιαίτερα τη σύγχρονη σκηνοθετική οπτική του Αντώνη Σωτηρόπουλου (ουδεμία συγγένεια με την Τόνια), το τραγούδι των τίτλων με Nivo και Otherview και τη συνολική οργάνωση της Παραγωγής ( Παντελής Καλατζής- Τζον Καγιούλης) που αποτελείται από νέους ανθρώπους με ανοιχτό μυαλό και δημιουργική διάθεση! Επειδή το ταλέντο δεν μας λείπει, οφείλουμε να στηρίξουμε τα εγχώρια κινηματογραφικά προϊόντα  που φτιάχνονται για τους θεατές και όχι για να ικανοποιήσουν τις σκοτεινές αναζητήσεις των δημιουργών τους εκμεταλλευόμενοι τα χρήματα των κρατικών επιχορηγήσεων!

Θανάσης Βισκαδουράκης

Τόνια Σωτηροπούλου – Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Τζον Καγιούλης (παραγωγός της ταινίας), Γιάννης Μυγδαλάς και Τόνια Σωτηροπούλου

Τζον Καγιούλης, Νίκος Γεωργιάδης, Ζιζή Συμεωνίδου και Νίκος Βουρλιώτης

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr