search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Η Αράχοβα έκανε δυναμικό comeback!

Niko-Polis Blog: Η Αράχοβα έκανε δυναμικό comeback!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει: 

Η “Μύκονος του χειμώνα” όπως την αποκαλούσαν από παλιά είχε ησυχάσει πολύ τα τελευταία χρόνια αλλά τα φετινά Χριστούγεννα οι Αθηναίοι- και όχι μόνο- την γέμισαν πάλι ασφυκτικά! Αν και οι πίστες του Παρνασσού δεν είχαν ανοίξει ακόμα, τα καλά ξενοδοχεία είχαν πάνω από 90% πληρότητα ενώ στο χωριό επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο και τα δύο υπόγεια πάρκινγκ δεν χωρούσαν άλλα τζιπ. Εκεί συναντήσαμε το ζεύγος Αντώνη και Ιωάννας Σρόιτερ, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- μόλις είχε επιστρέψει από το Λονδίνο- αλλά και τον πρώην αγαπημένο της, Γιώργο Κοτσοβό. Οι δυο τους διασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί αλλά ευτυχώς μας είπαν ότι αυτή τη φορά τα ρούχα έμειναν ανέπαφα! Σταθερή αξία παραμένει το all day cafe bar “Εμπορικό” με την καλύτερη ξένη μουσική και ευγενέστατο ιδιοκτήτη.

Εκεί είδαμε και τον Γιώργο Λιάγκα με τον κολλητό του φίλο, Λάζαρο Αντωνιάδη οι οποίοι φιλοξενήθηκαν σε σπίτι φίλων και το βράδυ των Χριστουγέννων κατηφόρισαν μέχρι τα Άσπρα Σπίτια όπου έπαιζε μουσική σε γνωστό club της περιοχής ο Θέμης Γεωργαντάς. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο όμορφος παραθαλάσσιος αυτός οικισμός δημιουργήθηκε πριν από λίγα χρόνια για να φιλοξενηθούν οι εκατοντάδες εργαζόμενοι του κοντινού εργοστασίου αλουμινίου και οι οικογένειές τους.

Επιστροφή στην Αράχοβα, όπου την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων συναντηθήκαμε για φαγητό με τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα στη διάσημη “Παναγιώτα”. Η Γωγώ έχει εδώ και πολλά χρόνια ένα μικρό σαλέ στο Λιβάδι, εκεί όπου πια τα περισσότερα σπίτια λόγω κρίσης έχουν μείνει μισοτελειωμένα ή πωλούνται πια σε πολύ χαμηλές τιμές. Περάσαμε για λίγο και από την Ακουαρέλα όπου τραγουδούσε ο Λάμπης Λιβιεράτος με τις κούκλες κόρες του να τον θαυμάζουν ενώ στο πρώτο τραπέζι καθόταν η Βάνα Μπάρμπα με την κολλητή της, Φράνκα Ράιτ. Και τον Γιώργο Τσαλίκη πετύχαμε στο δρόμο με την οικογένειά του, και διεθνούς φήμης εφοπλιστές είδαμε σε χαλαρές στιγμές (Ρέστης, Μελισσανίδης), και τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Στέφανο Κλάους-Αθανασιάδη με την αγαπημένη του Δώρα Γκουγκούση, και το ζεύγος Ελένης Χατζίδου- Άρη Σοϊλέδη  και τις αδερφές Φραγκάκη να χορεύουν στην “Παναγιώτα Plus”, το νέο hot spot του αγαπημένου χειμερινού προορισμού που φαίνεται έτοιμο να ζήσει και πάλι μεγάλες στιγμές φέτος!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr