search-button
cross-out

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες πριν τη νέα επέλαση του χιονιά

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες πριν τη νέα επέλαση του χιονιά

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα νότια και τα ανατολικά της χώρας αλλά και χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου θα είναι τα χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού. Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα Τετάρτη 4 Ιανουαρίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί έντασης 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη – Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Χιόνια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 00 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος – Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι: στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και σταδιακά δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος – Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια και χιόνια στα ορεινά. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στη νότια Πελοπόννησο. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 00 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη – Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα – Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στα νότια πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική – Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη – Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: βόρειοι 4 μποφόρ και βαθμιαία ασθενείς. Θερμοκρασία: από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο Πέμπτη 05-01-2017: νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Βαθμιαία από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν, θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Άνεμοί: στη βόρεια Ελλάδα μεταβλητοί 3 με 4 και στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Τη νύχτα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Από το απόγευμα όμως σε πτώση από βορρά προς νότο

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr