search-button
cross-out

Η ομολογία του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 46χρονης παιδοψυχιάτρου. Τι αποκαλύπτουν τα αδέλφια του θύματος (Video)

Η ομολογία του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 46χρονης παιδοψυχιάτρου. Τι αποκαλύπτουν τα αδέλφια του θύματος (Video)

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 46χρονης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, απολογήθηκε χθες και δήλωσε πως η άτυχη γιατρός του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός ήταν ο λόγος που εκείνος την σκότωσε.

O ένας εκ των συνηγόρων της οικογένειας του θύματος, ο δικηγόρος Θέμης Σοφός δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” πως δεν θεωρεί ότι το ερωτικό πάθος ήταν εκείνο που “όπλισε” το χέρι του δράστη, αλλά υπάρχουν σοβαρές προεκτάσεις, με την εμπλοκή της οργάνωσης στην οποία συμμετείχαν και οι δύο.

Ο, δε, αδελφός της, Κώστας Κουμπούρας, αναρωτήθηκε αν άξιζε στην άτυχη παιδοψυχίατρο μια τέτοια τύχη, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός της, που ήταν και φίλος του κατηγορούμενου, ανέφερε «Εμένα με ικανοποιεί που ο φονιάς οδηγείται στη φυλακή και πιστεύω ότι του αξίζει ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία».

Δείτε τα βίντεο…

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr