search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Όσα έρθουν και όσα πάνε!

Niko-Polis Blog: Όσα έρθουν και όσα πάνε!

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Πού διασκέδασε η Κατερίνα Γκαγκάκη μετά την πρεμιέρα του Star Academy παρέα με τον Γιάννη Λάτσιο; Στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς ενώ ακριβώς απέναντι τους καθόταν ο Γιώργος Λιάγκας με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ήδη γράφεται ότι ο Λάτσιος επιστρέφει στον ΑΝΤ1, αλλά η πληροφορία ακόμα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί επίσημα για ποικίλους λόγους.

Τα ραντεβού, πάντως, έχουν γίνει και η διάθεση λέγεται ότι είναι θετική και από τις δυο πλευρές. Εξάλλου το project “ΑΝΤΕΝΝΑ PLUS” φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στην υλοποίηση του και ίσως εκεί παίξει σημαντικό ρόλο ο Λάτσιος.

Στον ΑΝΤ1 πάντως κρατάνε ερμητικά κλειστά τα χαρτιά τους αφού προτεραιότητα όλων είναι τα δύο shows που κάνουν πρεμιέρα αμέσως μετά το Πάσχα για την ενίσχυση της prime time ζώνης.

Ο Σάκης, λοιπόν, ολοκλήρωσε πανηγυρικά τις εμφανίσεις του το Σάββατο στο κατάμεστο “Κέντρο Αθηνών” μαζί με την Πάολα και την Τάμτα μετά από τρεις (!) παρατάσεις.

Στο φινάλε έδωσε το παρών και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, αφού του το είχε υποσχεθεί. Η κυρία Μαραγκουδάκη μπορεί να έφερε την απόλυτη αναταραχή στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο λόγω Voice και – κυρίως- λόγω Survivor αλλά οι “αντίπαλοί” της ισχυρίζονται ότι τα εύσημα ανήκουν στους Τούρκους και όχι σε εκείνη.

Το αποτέλεσμα πάντως είναι το ίδιο αφού στον ΣΚΑΪ είναι όλοι χαρούμενοι και περιμένουν την επόμενη σεζόν για να έρθουν τα κέρδη που δεν κατάφεραν να έρθουν φέτος, αφού τα μπάτζετ των media shops είχαν σχεδόν κλείσει από τον Γενάρη.

Το καθημερινό Star Academy είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα προσπάθεια, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα (θέλει οπωσδήποτε μεγαλύτερη προσοχή στο μοντάζ, ειδικά από σήμερα που θα έχουν περισσότερο αξιοποιήσιμο υλικό στη διάθεσή τους).

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μοιάζει να έχει επωμιστεί τον ρόλο που είχε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Fame Story έχοντας έντονη παρουσία στο “σπίτι” και σε αυτό βοηθούν σίγουρα οι σπουδές της στην Ψυχολογία. Ο βασικός λόγος πάντως που περιμένουμε τα επόμενα live, είναι ο Νίκος Καρβέλας και οι εντελώς απρόβλεπτες αντιδράσεις του- κάτι μας λέει ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.

Από την Παρασκευή ακούγεται έντονα ότι το “Σπίτι μου Σπιτάκι μου” θα κλείσει οριστικά τις πόρτες του το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ποτέ δεν πρέπει να χαιρόμαστε με τέτοιες πληροφορίες και ευχόμαστε να μην επαληθευθούν- γιατί, θα το ξαναπούμε, σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι μόνο ο παρουσιαστής που μένει άνεργος, αλλά δεκάδες άνθρωποι που δίνουν τη δική τους μάχη για την επιβίωση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πάντως, φέτος είχε την καλύτερή της σεζόν τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες και κυκλοφορεί ευρέως ότι σχεδιάζει ήδη τις επόμενες κινήσεις της.

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr.

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr