search-button
cross-out

Καιρός για βροχές – Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Σε αυτές τις περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες σε λίγες ώρες

Καιρός για βροχές – Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Σε αυτές τις περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες σε λίγες ώρες

Άστατος ο καιρός σήμερα, Τρίτη (04/04/2017) σε όλη τη χώρα. Πού και πότε θα βρέξει. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τη νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ το απόγευμα νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Η θερμοκρασία από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανό πρόσκαιρα σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και κυρίως τις μεσημβρινές και κυρίως τις απογευματινές ώρες στη δυτική Στερεά και την Ήπειρο, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και το βράδυ στα νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Στην Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες τις βραδινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί το βράδυ στα νότια έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ πρόσκαιρα το πρωί νότιοι. Η θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr