search-button
cross-out

Niko-Polis Blog: Τι συνέβη τελικά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Niko-Polis Blog: Τι συνέβη τελικά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει: 

Είναι από τα πιο συζητημένα πρόσωπα των ημερών, αφού τα ξεσπάσματά της μπροστά στην κάμερα και τα δημοσιεύματα περί οικειοθελούς αποχώρησης που ακολούθησαν, προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα και αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Τι είχε, όμως, συμβεί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου όταν οι κάμερες δεν ήταν ανοιχτές;

Ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι το περασμένο Σάββατο η Ειρήνη ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζήτησε τη βοήθεια ειδικού ψυχολόγου, καθώς σκεφτόταν σοβαρά να αποχωρήσει (το κανάλι δεν επιβεβαιώνει φυσικά αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, όπως έχει ακουστεί έντονα, ενώ είναι δεδομένο ότι στο επόμενο επεισόδιο θα εμφανίζεται σίγουρα η τραγουδίστρια).

Εκτός από τον Ψυχολόγο, η Ειρήνη λέγεται ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη. 

Την ίδια στιγμή, μια άλλη πληροφορία που έχει διαρρεύσει – αλλά και πάλι κανείς δεν την επιβεβαιώνει- έχει να κάνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον λόγο που είχε εξαγριώσει τους συμπαίκτες του, αλλά κανείς δεν μπορούσε να αποκαλύψει αφού φαίνεται πως υπήρξε παραβίαση των κανόνων και κανονικά θα έπρεπε να έχει τεθεί εκτός παιχνιδιού.

Η φήμη λέει πως ο Ντάνος, από τις πρώτες κιόλας μέρες, είχε βγει εκτός “περίφραξης” για αρκετές ώρες (άρα το πιο πιθανό είναι ότι είχε έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους) κάτι που είχε απαγορεύσει ρητά η Παραγωγή από την πρώτη στιγμή. 

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr