search-button
cross-out

Υποθεση Μαντλίν: Ανατρεπτικά στοιχεία ισχυρίζεται ότι έχει αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι

Υποθεση Μαντλίν: Ανατρεπτικά στοιχεία ισχυρίζεται ότι έχει αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι

Αυστραλιανό τηλεοπτικό σόου ισχυρίζεται ότι διαθέτει «ανατρεπτικά στοιχεία» για την πολύκροτη υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν αλλά αρνείται να τα παραδώσει στην αστυνομία, πριν προβληθεί το σόου.

Οι λεπτομέρειες για την απαγωγή της Μαντλίν, μόλις λίγες μέρες πριν συμπληρωθούν 10 χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής, θα προβληθούν την επόμενη εβδομάδα στο Channel 7.

Οι γονείς της μικρής, Κέιτ και Τζέρι,  μάλιστα αντιτάχθηκαν στο να μην παραδοθούν αμέσως τα στοιχεία στους αστυνομικούς, από τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ.

Εκπρόσωπος της οικογένειας ισχυρίστηκε το βράδυ της Πέμπτης ότι «Αν το κανάλι από την Αυστραλία διαθέτει αξιόπιστα, καινούρια στοιχεία για την εξαφάνιση, πρέπει φυσικά να τα παραδώσει αμέσως στην αστυνομία».

Τα νέα στοιχεία θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα ενώ στην εκπομπή φιλοξενείται και συνέντευξη του πρώτου αστυνομικού ερευνητή Gkonkal Amar;al, που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Ο Πορτογάλος αστυνομικός στη συνέχεια, απομακρύνθηκε από την υπόθεση.

Στο σόου θα φιλοξενηθεί και η εγκληματολόγος Πατ Μπράουν, η οποία πρόσφατα μάλιστα ανακοίνωσε ότι «η Μαντλίν είναι νεκρή και η σορός της μεταφέρθηκε σε ένα απομακρυσμένο μέρος, όπου δε θα βρεθεί ποτέ»

Τα νέα έρχονται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της αρχηγού της Μητροπολιτικής αστυνομίας Κρεσίντα Ντικ, η οποία ενδιαφέρεται ιδιαίτερα; για τη διαλεύκανση της εξαφάνισης και δήλωσε «Δε γνωρίζω πότε θα λήξει».

Σε συνέντευξή της μάλιστα στο δίκτυο LBC, υπερασπίστηκε την ομάδα των ερευνητών της που τα τελευταία χρόνια έχουν αφιερώσει απίστευτο χρόνο για τη εξιχνίαση της σκοτεινής υπόθεσης.

«Είναι απασχολημένοι, είναι ενεργοί, κάνουν χιλιάδες πράγματα» είπε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα των νέων στοιχείων, που ισχυρίζεται ότι έχει το Channel 7, η Daily Mail επικοινώνησε με τους υπευθύνους αλλά δεν έχει λάβει ακόμα καμία απάντηση.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr