search-button
cross-out

Niko-Polis Blog:Η δακρυσμένη αποχώρηση της Demy (φωτογραφίες)

Niko-Polis Blog:Η δακρυσμένη αποχώρηση της Demy (φωτογραφίες)

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν η Demy μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ειδικά μετά την ψηφοφορία του κοινού που απέδειξε ότι το τραγούδι δεν άρεσε- εξάλλου χώρες με πολλούς Έλληνες μετανάστες όπως η Γερμανία και η Αγγλία μας αγνόησαν εντελώς. Η Ελληνίδα ποπ σταρ στο Green Room δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και σκούπιζε συνεχώς τα μάτια της, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο κινητό της- το ίδιο κλαμένη ήταν η και η αδερφή της Ρόμι Παπαδέα. Ο πρώτος που την αγκάλιασε για να την παρηγορήσει ήταν ο Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος καθόταν συνεχώς δίπλα της, ενώ φανερά απογοητευμένος ήταν και ο συνθέτης του τραγουδιού, Δημήτρης Κοντόπουλος. Ο πιο ψύχραιμος ήταν ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου έστελνε e-mail στους διοργανωτές για να γίνουν απαραίτητες διορθώσεις στην τηλε-σκηνοθεσία. Εξάλλου, το πρώτο μέρος του κομματιού ήταν “άδειο” οπτικά γιατί οι διοργανωτές δεν μπορούσαν- ή δεν προσπάθησαν- να ικανοποιήσουν όσα τους ζητούσε.Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και στο πούλμαν της Ελληνικής αποστολής, ενώ όλοι ήταν φανερά κουρασμένοι, αφού βρίσκονταν στο στάδιο από τις 12 το μεσημέρι και την επόμενη μέρα έπρεπε να αναχωρήσουν στις 8.30 το πρωί για το αεροδρόμιο από το ξενοδοχείο Hyatt όπου διέμεναν. Αν και  είναι γεγονός ότι πολλές γειτονικές (και μη) χώρες ψηφίζονται παραδοσιακά από τις επιτροπές, η ανταλλαγή ψήφων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου έγινε δεκτή με έντονες αποδοκιμασίες από το κοινό, το οποίο δεν είχε την ίδια αντίδραση στις άλλες χώρες που έκαναν το ίδιο. Χαρακτηριστική ήταν και η κουβέντα μας με κάποιους ξένους Eurofans που μας έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η Ελλάδα είχε κατορθώσει να περάσει στον τελικό (λίγες ώρες μετά έγινε γνωστό πως είχαμε περάσει στην τελευταία θέση).

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr