search-button
cross-out

Το Survivor έβαλε “φωτιά” στη συζήτηση στη Βουλή

Το Survivor έβαλε “φωτιά” στη συζήτηση στη Βουλή

Συνωστισμός και εντάσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών για να μην συμπέσουν οι ομιλίες με την ώρα μετάδοσης του Survivor. Όλοι ήθελαν να πάρουν τον λόγο μεταξύ 18:00  με 21:00 και τον πραγματικό λόγο τον είπε ο υπουργός Οικονομικών που ανέβηκε στο βήμα στις 22:30, την ώρα δηλαδή που ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας στο Survivor.

« Έτσι κι αλλιώς μόνοι μας είμαστε, οι εννιά στους δέκα βλέπουν Survivor, οπότε δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις…» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και για πρώτη φορά αυτές τις ημέρες υπήρξε διακομματική συμφωνία έστω και για ενα reality. 

Η ώρα περνούσε, οι Δημήτρης Κουτσούμπας, Σταύρος Θεοδωράκης και Βασίλης Λεβέντης που ήταν οι τρεις πρώτοι πολιτικοί αρχηγοί που «μπήκαν στον στίβο» της βουλής αλλά βγήκαν εκτός χρόνου και ολοκλήρωσαν τις ομιλίες τους στις 19:30 αντί για τις 18:30 που ήταν προγραμματισμένο.

Ο πρωθυπουργός ήθελε οπωσδήποτε να μιλήσει πριν αρχίσει το survivor και αυτό είχε μεταφερθεί και στον πρόεδρο της Bουλής.  Ο Νίκος Βούτσης άφησε στα κρύα του λουτρού την Φώφη Γεννηματά που ήταν η σειρά της να ανέβει στο βήμα, έδωσε τον λόγο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας. Μία απόφαση που δεν θα την έπαιρνε ούτε ο Σάκης Τανιμανίδης που ακολουθεί κατά γράμμα τους κανονισμούς , γιατί ακόμα και σ ενα reality οι όροι του παιχνιδιού είναι απαράβατοι. 

Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ντύθηκαν «μαχητές» αντέδρασαν έντονα και αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας μέχρι έρθει η ώρα να μπει στον στίβο της κοινοβουλευτικής μάχης και η Φώφη Γεννηματά.

«Είναι απλά ντροπή, δεν έδωσαν το λόγο στην κ Γεννηματά γιατί ο κ ΤΣΙΠΡΑΣ δεν θέλει ν αναμετρηθεί με το survivor! Ντροπή κ μόνο ντροπή!» έγραψε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στο Twitter.

Ωστόσο η Φώφη Γεννηματά πρέπει να έκανε την μεγαλύτερη τηλεθέαση από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς ένα απόσπασμα της ομιλίας της έπαιξε σε διάλλειμα του survivor σε έκτακτο δελτίο του ΣΚΑΙ και ενώ ήταν σε εξέλιξη το αγώνισμα.  

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του TheToc η τηλεόραση στο εντευκτήριο της βουλής έπαιζε συνεχώς την συνεδρίαση στην ολομέλεια.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr