search-button
cross-out

Ο Δένδιας για τους τραμπουκισμούς του Κασιδιάρη στη Βουλή: Ήξερα ότι μπορεί να αρπάξω καμία, αλλά δεν έφυγα

Ο Δένδιας για τους τραμπουκισμούς του Κασιδιάρη στη Βουλή: Ήξερα ότι μπορεί να αρπάξω καμία, αλλά δεν έφυγα

Για το απαράδεκτο περιστατικό με τον Χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη μίλησε  στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης τα 2013, όταν συνελήφθησαν με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, υποστήριξε πως «ήταν  τελείως τυχαίο ότι πέρασα μπροστά από τον Κασιδιάρη».

«Δεν παρατήρησα ότι μιλούσε ο Κασιδιάρης. Ποτέ δεν τους ακούω για να μην εκνευρίζομαι. Αν δείτε το βίντεο, θα παρατηρήσετε ότι έχουν περάσει άλλοι δέκα από μπροστά του. Δεν αντιδρά» περιγράφει ο βουλευτής της ΝΔ.

«”Φύγε από δω ρε” φώναζαν όλοι μαζί. Δεν έφυγα. Είχα πλήρη συνείδηση ότι μπορεί να αρπάξω καμιά, γιατί δεν θα σήκωνα το χέρι μου να με υπερασπιστώ. Δεν υπήρχε όμως επιλογή. Τώρα συζητάμε αυτά -φανταστείτε τι θα λέγαμε αν έφευγα. Πώς θα αισθανόμουν με τον εαυτό μου;» αναφέρει ο κ. Δένδιας.

«Θα ήθελα πάρα πολύ αυτό που συνέβη να έχει καταγραφεί. Από την άλλη, καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένα σύστημα που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια. Δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι ρποστατεύεις τον κοινοβουλευτισμό όταν δείχνεις αυτά τα πράγματα, γιατί μόνο έτσι θα καταδικαστούν» συμπληρώνει ο ίδιος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ακόμη σημειώνει πως τις δικές του ιδέες για τη Χρυσή Αυγή τις ασπάζεται πλέον «η πλειοψηφία της ΝΔ». «Η αλήθεια είναι πως ζοριστήκαμε. Ενδεχομένως ένα μέρος της ΝΔ είδε τους ψηφοφόρους της ΧΑ σαν ‘πεπλανημένους’. Δεν κατάλαβαν ότι εκείνοι είχαν διαβεί έναν Ρουβίκωνα, από τον οποίο η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει με τους όρους τους».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr