search-button
cross-out

Έγκλημα στο Κορωπί: Αναβιώνει η τραγωδία

Έγκλημα στο Κορωπί: Αναβιώνει η τραγωδία

Ένα έγκλημα που συγκλόνισε όλη τη χώρα και όχι μόνο την τοπική κοινωνία στο Κορωπί. Ένα ερωτικό τρίγωνο που κατέληξε στο θάνατο μιας 35χρονης, μητέρας δυο μικρών παιδιών από τα χέρια της 26χρονης συντρόφου του πρώην συζύγου της.

Κορωπί. Αύγουστος 2016. Η ολέθρια σχέση ενός 41χρόνου με την πρώην σύζυγο του και τη σύντροφο του οδηγεί σε ένα έγκλημα, χωρίς προηγούμενο. Η 26χρονη, Νικολέτα Παπαϊωάννου μαχαιρώνει θανατηφόρα την πρώην σύζυγο του συντρόφου της και μητέρα δύο παιδιών.

H 35χρονη πρώην σύζυγος του 41χρόνου έπεσε νεκρή. Τέσσερα παιδιά στιγματίστηκαν για πάντα, τα δύο της 35χρόνης που έμειναν ορφανά από μητέρα και τα άλλα δύο της 26χρόνης τα οποία πλέον μεγαλώνουν στη φυλακή και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να συμπληρώσουν την ηλικία των τριών ετών. Το έγκλημα μάλιστα συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών της 35χρόνης που είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον 41χρόνο άνδρα.

Σήμερα (12.07.2017), η 26χρόνη κατηγορούμενη κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας προκειμένου να δικαστεί για το έγκλημα το οποίο συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η 26χρόνη σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης της, Βασίλη Ταουξή και Μιχάλη Λιαπάκη, δηλώνει μετανιωμένη για το έγκλημα, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι δεν το τέλεσε από πρόθεση. «Έχω μετανιώσει. Θόλωσα. Μου είπε το θύμα “έλα να δεις που τον έχω εγώ αυτόν που εσύ τον έχεις για άντρα σου”» είχε αναφέρει ενώπιον της ανακρίτριας. Όπως έχει υποστηρίξει, στην “τυχαία” συνάντηση της με τη πρώην σύζυγο του συντρόφου της θόλωσε και βγήκε εκτός εαυτού. Σήμερα η 26χρόνη, έχοντας τα δύο παιδιά της στη φυλακή μαζί της, βρίσκει παρηγοριά στο Θεό όπως υποστηρίζει και εύχεται να μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω.

Από την άλλη, τα παιδιά της 35χρόνης που έμειναν ορφανά βρίσκονται στην αδελφή του θύματος και παρακολουθούνται στενά από παιδοψυχολόγους, προσπαθώντας να ζήσουν μία ομαλή καθημερινότητα.

Η «πέτρα του σκανδάλου», ο 41χρόνος, Γιάννης, αναμένει και αυτός την έκβαση της δίκης που θα καθορίσει και την πορεία της ζωής του από εδώ και στο εξής. Αρχικά, μετά το έγκλημα ο 41χρόνος στράφηκε κατά συγγενικών προσώπων της συντρόφου του και μάλιστα προφυλακίστηκε (πλέον έχει βγει από τη φυλακή) όταν προσπάθησε να πάρει εκδίκηση θα τον θάνατο της πρώην γυναίκας του πυροβολώντας τον 55χρόνο πατέρα της συντρόφου του, τραυματίζοντας τον, ευτυχώς, ελαφρά. 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr