search-button
cross-out

Το λούνα παρκ του τρόμου στο Αίγιο: «Τα παιδιά μου πετάχτηκαν σαν τσόφλια στον αέρα!»

Μιλάει ο πατέρας στο protothema.gr – Η μητέρα είχε εγκλωβιστεί λιπόθυμη κάτω από σιδεριές – Τα τρία παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση ανάρρωσης από τα τραύματά τους – Δύο συλλήψεις

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η χαρά μετατράπηκε σε τρόμο για μια μητέρα και τα τρία παιδιά της, όταν το βαγόνι στο οποίο επέβαιναν σε τρενάκι λούνα παρκ στο Αίγιο εκτροχιάστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τραυματίζοντας τα ανήλικα παιδιά και τη μητέρα.

Το τρενάκι του τρόμου πάγωσε το χαμόγελο όλων όσοι βρίσκονταν στο σημείο, ενώ η «αθώα» βόλτα παραλίγο να βαφτεί με αίμα. 
Η 39χρονη μητέρα και τρία παιδιά της, δυο αγόρια ηλικίας 12 και 5 ετών και ένα κοριτσάκι 4 ετών, πετάχτηκαν στον αέρα «σαν τσόφλια» όπως θα πει στο protothema.gr ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας κ. Δημήτρης Δημητριάδης, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς σώθηκε η γυναίκα και τα παιδιά του από το ατύχημα. «Σαν τσόφλια πετάχτηκαν στον αέρα τα παιδιά και η γυναίκα μου και ευτυχώς που δεν χτύπησαν σοβαρά κατά την πτώση τους στο τσιμέντο. Η γυναίκα μου εγκλωβίστηκε κάτω από τις σιδεριές, κάτω από τις ράγες και σηκώσαμε τις σιδεριές και τη βάλαμε στο φορείο». 

Ο ίδιος περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε βλέποντας ξαφνικά τα αγαπημένα του πρόσωπα να τινάζονται στον αέρα και να πέφτουν κάτω. 

«Για ανεξήγητο λόγο, το εναέριο τρενάκι καθώς κατέβαινε την κατηφόρα ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα. Το τελευταίο βαγόνι, στο οποίο βρίσκονταν η γυναίκα και τα παιδιά μου, έφυγε από τις ράγες και εκσφενδονίστηκαν στον αέρα. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που έβλεπα. Έλεγα δεν μπορεί να μου συμβαίνει εμένα αυτό. Μου θύμισε την ταινία “Bλέπω το θάνατό σου” και εκείνη τη στιγμή το ζούσα και εγώ».

Όπως λέει στο protothema.gr ο κ. Δημητριάδης, τα παιδιά του έκλαιγαν και ζητούσαν τη μητέρα τους, η οποία όμως είχε εγκλωβιστεί λιπόθυμη κάτω από σιδεριές. «Τα παιδιά μου έκλαιγαν, ζητούσαν τη μητέρα τους. Αφού είδα ότι τα παιδιά ήταν καλά αλλά σοκαρισμένα, μετά βλέπω τη γυναίκα μου εγκλωβισμένη και αναίσθητη. Φοβήθηκα γιατί νόμιζα ότι ήταν νεκρή. Μετά από λίγο άρχισε να συνέρχεται». 

Όπως επισημαίνει ο κ. Δημητριάδης, η σύζυγός του είναι στο νοσοκομείο και αναρρώνει από την περιπέτειά της, ενώ δεν της έχει πει ακόμη για τον τραυματισμό των παιδιών τους. Πάντως όπως εξήγησε στο protothema.gr, είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά για την απόδοση ευθυνών όλων όσοι εμπλέκονται στο ατύχημα που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στη γυναίκα και στα παιδιά του.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει συλλάβει δυο άτομα: τον χειριστή του τρένου και τον ιδιοκτήτη του παιχνιδιού, ενώ η τόσο η μητέρα όσο και τα τρία παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση ανάρρωσης από τα τραύματά τους.

Στο protothema.gr μίλησε και ο θείος των ανήλικων παιδιών, ο οποίος είπε: «H νύφη μου από το χτύπημα έπαθε μετατόπιση τριών σπονδύλων. Τα τρία παιδιά τα πήγαμε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο με μικρές εκδορές. Είχε ανέβει μαζί με τα παιδιά της πάνω στο εναέριο τρενάκι και καθόταν στα δύο τελευταία βαγόνια τα οποία και εκτροχιάστηκαν. Η νύφη μου εγκλωβίστηκε σε κάτι σιδεριές. Αρχικά δεν είχε τις αισθήσεις της, ενώ μετά συνήλθε η γυναίκα και την απεγκλώβισαν μετά από 20 λεπτά οι πυροσβέστες. Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο, αλλά θα υποστούν τις συνέπειες όσοι έχουν την ευθύνη» επισήμανε στο protothema.gr.

Το ατύχημα συνέβη στις 8 το βράδυ της Τρίτης, στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών στο Αίγιο. Το υπαίθριο τρενάκι αποτελεί μέρος υπαίθριων παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων για τις χριστουγεννιάτικες μέρες. Για το θέμα γίνεται έρευνα της Αστυνομίας τόσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς φυσικά και για τις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης και λειτουργίας του παιχνιδιού, το οποίο τοποθέτησε και διαχειρίζεται ιδιώτης.

Ακούστε τις είπε στο protothema.gr και στην Λίνα Κεκέση, ο πατέρας από το Αίγιο για το ατύχημα στο λούνα παρκ

«Ίσως φοβήθηκε σηκώθηκε όρθια, έχασε την ισορροπία της και έπεσε», ισχυρίζεται ο διαχειριστής 
(πηγή βίντεο: Tempo 24)

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr