search-button
cross-out

Στη φυλακή ο δράκος που έκανε επιθέσεις σε γυναίκες «για πλάκα και καγκουριά»

Στη φυλακή ο δράκος που έκανε επιθέσεις σε γυναίκες «για πλάκα και καγκουριά»

Ο φετιχιστής «δράκος των Αμπελοκήπων» αναγνωρίστηκε από 9 θύματά του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 25χρονος νεαρός που φέρεται να επιτέθηκε σε εννέα γυναίκες. Ο 25χρονος ονομάστηκε και «φετιχιστής δράκος των Αμπελοκήπων».

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν τον νεαρό κατηγορούμενο, που συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, προφυλακιστέο για τρεις περιπτώσεις βιασμού και έξι απόπειρες.

Ο νεαρός, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από διαδίκους άλλων υποθέσεων στα δικαστήρια της Ευελπίδων, σύμφωνα με το δικηγόρο του, σήμερα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως δεν θυμόταν τι συνέβη κατά τη διάρκεια των επιθέσεων που καταγγέλλουν οι γυναίκες με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να δώσει περιγραφή.

Επιπλέον, ο 25χρονος αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του μετά από καταγγελίες γυναικών που έκαναν λόγο για επίθεση που δέχτηκαν από έναν νεαρό που φορούσε λευκά παπούτσια. Ο 25χρονος αρχικά αρνήθηκε την κατηγορία θεωρώντας, μάλιστα, ότι είχε συλληφθεί ως ύποπτος για κλοπή. Όταν όμως γυναίκες τον αναγνώρισαν υποχρεώθηκε να ομολογήσει. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά θεωρούσε πως δεν είχε διαπράξει κάποιο αδίκημα χαρακτηρίζοντας «πλάκα και καγκουριά» τις ενέργειες του.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr