search-button
cross-out

Ο Ψινάκης ζήτησε να διακοπεί ο Μαραθώνιος για να περάσει

Ο Ψινάκης ζήτησε να διακοπεί ο Μαραθώνιος για να περάσει

 Δρομείς και εθελοντές διασώστες φαίνεται να εξόργισε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, καθώς σύμφωνα με καταγγελία εμφανίζεται να απαίτησε να ανοίξει ο δρόμος για να περάσει με το αυτοκίνητό του, ενώ ήταν σε εξέλιξη ο Μαραθώνιος. 

Όπως δημοσιεύει το thetoc.gr την  σχετική καταγγελία έκανε ο ιδιοκτήτης της Life Guards Hellas, Σπύρος Μιτριτσάκης, η ομάδα του οποίου ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των αθλητών στη στροφή για τον Τύμβο του Μαραθώνα.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες του κ. Μιτριτσάκη, ο “ανυπόμονος” δήμαρχος επέμενε να διασχίσει τη λεωφόρο, κινούμενος από Μαραθώνα προς Αθήνα κι ενώ ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook o Σπύρος Μιτριτσάκης σχολιάζει ότι «ο δήμαρχος Μαραθώνα να επιχειρεί να διασχίσει με το όχημα του το δρόμο τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη ο αγώνας αιφνιδιάζοντας τους συμμετέχοντες δρομείς που τον κοιτούν απορημένοι». Και συνεχίζει: «Ο Ηλίας Ψινάκης φτάνοντας με την κουστωδία του- άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή, ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απιστευτη έκπληξη, οπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Άναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει».

Δείτε το πλήρες κείμενο της ανάρτησης: 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr