search-button
cross-out

H 53χρονη καθαρίστρια μετά την αποφυλάκιση της: Ότι έκανα το έκανα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου… (Video)

H 53χρονη καθαρίστρια μετά την αποφυλάκιση της: Ότι έκανα το έκανα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου…  (Video)

«Προσπαθώ να συνέλθω. Ό,τι έκανα το έκανα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, όχι για να χτίσω σπίτια, αλλά για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Αυτό είναι το αδίκημά μου», δήλωσε η Δήμητρα Τσιαντάκη, η καθαρίστρια η οποία συντάραξε το πανελλήνιο με την ιστορία της φυλάκισής της.

Η 53χρονη, που αποφυλακίστηκε χθες με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της από τον Άρειο Πάγο, είχε προφυλακιστεί όταν διαπιστώθηκε ότι είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο του Δημοτικού, για να δουλέψει ως καθαρίστρια.

«Μου πήραν τα συντάξιμα χρόνια, με έδιωξαν από τη δουλειά, μετά από 20 χρόνια και δικάστηκα κιόλας», περιέγραψε η ίδια τις συνέπειες, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα.

«Εξήγησα στους δικαστές την κατάστασή μου, τους ζήτησα μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά τελικά δεν εισακούστηκα», σημείωσε και τόνισε πως «αν ήξερα ότι ήταν τόσο κακό, θα είχα τελειώσει το Δημοτικό, όπως και το έκανα».

Η 53χρονη ευχαρίστησε εκ νέου τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε στην περιπέτειά της.

«Δουλεύω από 29 χρονών, από τα 6 μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο», ανέφερε μιλώντας για το παρελθόν της. Σχετικά με τους στόχους για το μέλλον της, είπε πως «θέλω να βρω μια δουλειά, να συνεχίσω τη ζωή μου με την οικογένειά μου και να πάνε όλα καλά».



Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr