search-button
cross-out

Γιώργος Τσούκαλης: Η συμβολή των ΜΜΕ στις εξαφανίσεις…

Γιώργος Τσούκαλης:  Η συμβολή των ΜΜΕ στις εξαφανίσεις…

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Αχαΐας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα της εταιρείας p-consullting.gr με θεμα την «Εξαφάνιση ατόμων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αίτια και Παρεμβάσεις». Σκοπός της ημερίδας ήταν να ενημερώσει σε ό,τι αφορά το φαινόμενο των εξαφανίσεων ανηλίκων και ενηλίκων αλλά και να αναζητήσει τα αίτια του φαινομένου και πως αυτά αντιμετωπίζονται.

Ο Γεώργιος Τσούκαλης Ιδιωτικός Ερευνητής, Σύμβουλος Πολιτιστικής Κληρονομιάς UNESCO Πειραιώς και Νήσων εκπροσωπώντας την εθελοντική ομάδα ΟΦΚΑΘ ανέπτυξε και ανέλυσε επιτυχώς το θεμα “Η συμβολή των ΜΜΕ στις εξαφανίσεις”.

Το παρόν έδωσαν επίσης εκπροσωπος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο Γεράσιμος Κουρούκλης: Διοικητής Υπηρεσίας «Silver Alert», η Καλομοίρα Μπαζέλη: Κοινωνιολόγος – Εγκληματολόγος ο Απόστολος Βεΐζης: Διευθυντής Προγραμμάτων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και η Χαριτίνη – Μαρία Σκουλίδη και ο Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος εκπροσωπώντας την p-consulting.gr. Η ημερίδα έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου Erasmus+ LOST – “Learning Opportunities, Instruments and Investigation Techniques to fight the Growing Phenomenon of Missing People in Europe”, εταίρος του οποίου στην Ελλάδα είναι η p-consulting.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr