search-button
cross-out

Συγκινητικό σποτ της Περιφέρειας Κρήτης: «Μένουμε σπίτι για τους ανθρώπους που αγαπάμε!»

Συγκινητικό σποτ της Περιφέρειας Κρήτης: «Μένουμε σπίτι για τους ανθρώπους που αγαπάμε!»

Με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού και τη σημασία της ατομικής ευθύνης η Περιφέρεια Κρήτης δημιούργησε ένα νέο βίντεο μέσω του οποίου στέλνει το κοινωνικό μήνυμα «Μένουμε σπίτι για τους ανθρώπους που αγαπάμε!»

Το βίντεο επιμελήθηκε η ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης με σενάριο του Γιώργου Αλεβυζάκη και εκτέλεση παραγωγής του Αλέξανδρου Χατζηπαναγιώτη. Πρωταγωνίστρια του σποτ είναι η μικρή Κατερίνα Λαμπράκη.

Αναφερόμενος στη σημασία του μηνύματος ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτακης δήλωσε: «Αυτές τις ώρες το καθήκον της ατομικής ευθύνης είναι κρισιμότερο. Όλοι μαζί, από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, χτίζουμε ένα μεγάλο δίχτυ προστασίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και τον περιορισμό του COVID-19». #menoumespiti #stayhome #crete #regionofcrete #CreteHalfmarathon #covid19

Προωθήστε το για όσους αγαπάτε!

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr