search-button
cross-out

Συγκλονίζει μέσα από Νοσοκομείο της Κρήτης: Είμαι 28 χρονών, υγιέστατη και προσβλήθηκα από κορονοϊό

Συγκλονίζει μέσα από Νοσοκομείο της Κρήτης: Είμαι 28 χρονών, υγιέστατη και προσβλήθηκα από κορονοϊό

Ο κορονοϊός δεν βλάπτει μόνο τις ευπαθείς ομάδες, αλλά και νεαρότερους σε ηλικία. Αυτό εξηγεί μια 28χρονη γυναίκα από την Κρήτη που πραγματοποιεί έκκληση σε όλους να παραμείνουν στο σπίτι τους.

Η 28χρονη Κρητικιά νοσηλεύεται για πέμπτη διαδοχική ημέρα στο νοσοκομείο ενώ περιγράφει αναλυτικά τα όσα έχει ζήσει.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή της:

Εγώ – Κορωνοϊός: 1 – 2

Πέμπτη μέρα νοσηλείας κι ευτυχώς πάμε καλά. Τα κύματα πυρετού όσο πάνε κι αραιώνουν.

Είμαι 28 χρονών, υγιέστατη και προσβλήθηκα από το κορονοϊό.

Ξεκίνησε με συμπτώματα πυρετού που όσο περνούσαν οι μέρες ανέβαινε, μυαλγιες, πονόλαιμο ώσπου μια μέρα με έπιασε δύσπνοια και την επόμενη μέρα δυσφορία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Έτσι σε συνεννόηση με το γιατρό πήγα στο νοσοκομείο και οι ακτινογραφίες μου εδειξαν στοιχεία πνευμονίας κι έπρεπε να νοσηλευτώ.

Πρώτη μέρα αγανακτήσαμε να πέσει ο πυρετός, δεύτερη μέρα λίγο καλύτερα αλλά κάθε 5 ώρες πυρετό με αποτέλεσμα να μην τρώω και τη τρίτη μέρα να αφυδατωθώ και η εξάντληση να είναι τραγική.

Στη τέταρτη μέρα είχα και ανακατοσούρες οι οποίες με φάρμακα πέρασαν κι άρχισα να τρώω και με τη βοήθεια των ορών να επανέρχομαι.

Σκοπός του μηνύματος είναι να αφυπνιστείτε και οι νέοι και οι μεσήλικες. Μπορεί να κολλήσει ο οποιοδήποτε κι όσο νέος κι αν είσαι μπορεί να μη το περάσεις και τόσο ελαφριά. Σκεφτείτε τους ηλικιωμένους, τις ευπαθείς ομάδες κι αν ακόμα αυτό δε σας πείθει σκεφτείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Ακολουθήστε τους κανόνες, τηρήστε τους έτσι ώστε η κατάσταση να παραμείνει ελεγχόμενη και να μη φτάσουμε στο τέλος πριν καλά καλά αρχίσει.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!

Πιο απλό πράγμα απ’ αυτό δε θα μπορούσε να μας ζητηθεί.
Βοηθήστε τους εαυτούς σας,την οικογένεια σας, τους συνανθρώπους μας και φυσικά αυτούς τους ανθρώπους που παλεύουν στα νοσοκομεία.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ και να προσέχετε.

Υ.Γ. Μην ακούτε τον κάθε δημοσιογράφο και τη κάθε σελίδα του διαδικτύου που μόνο και μόνο για να βγάλουν ένα θέμα βγάζουν πράγματα από το κεφάλι τους με αποτέλεσμα να μας τρομοκρατούν.

Πηγή: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr