search-button
cross-out

Νίκος Χαρδαλιάς: Κλείσιμο και πρόστιμο σε όποια επιχείρηση στις οργανωμένες παραλίες, δεν έφαρμόζει τα μέτρα»

Νίκος Χαρδαλιάς: Κλείσιμο  και  πρόστιμο σε όποια επιχείρηση στις οργανωμένες παραλίες,  δεν έφαρμόζει τα μέτρα»

Ο κ. Χαρδαλιάς μίλησε για προσεκτικά βήματα, αφού ο ιός είναι ακόμα εδώ και έδωσε παραδείγματα επιτρεπόμενων μετακινήσεων, ενώ για τα νησιά δήλωσε ότι θα γίνει από τις 25 Μαΐου, αν οι εξελίξεις δεν δημιουργήσουν άλλα δεδομένα.

Επίσης επανέλαβε τους περιορισμούς που θα υπάρξουν για τους χώρους λατρείας ανάλογα με τα τετραγωνικά τους.

Τόνισε ότι υπάρχει ισχυρή σύσταση γα χρήση μάσκας και υποχρεωτική χρήση αντισηπτικού για όλους τους χώρους λατρείας σε όλα τα θρησκευτικά δόγματα. Ως προς τις οργανωμένες παραλίες επιτρέπεται να έχουν 40 άτομα ανά στρέμμα και οι άξονες των ομπρελών να έχουν απόσταση μεταξύ τους τα τέσσερα μέτρα. Το προσωπικών των οργανωμένων πλαζ έχει την υποχρέωση της απολύμανσης στις ξαπλώστρες όταν φεύγουν οι λουόμενοι μέχρι να πάνε άλλοι. Οι πετσέτες πάνω στις ξαπλώστρες είναι ευθύνη των λουομένων. Δεν θα επιτρέπεται να λειτουργούν καταστήματα εστίασης με τραπεζάκια, αλλά μόνο διάθεσης «πακέτου» και όχι ντελίβερι στις πλαζ.

Ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε ότι θα υπάρξει επιβολή προστίμων και κλείσιμο επιχειρήσεων για κάποιες ημέρες αν δεν τηρηθούν τα μέτρα και προέτρεψε όσους δεν είναι ακόμα έτοιμοι να μην ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους πριν λάβουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr