search-button
cross-out

Συγκλονιστική μαρτυρία για το «τέρας του Κάβου»: «Με κακοποίησε, με βιντεοσκοπούσε και απειλούσε να με σκοτώσει»

Συγκλονιστική μαρτυρία για το «τέρας του Κάβου»: «Με κακοποίησε, με βιντεοσκοπούσε και απειλούσε να με σκοτώσει»

Μιλώντας στους αστυνομικούς, η μαρτυρία της σοκάρει – Ανέφερε, ότι ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της το απόγευμα της 4ης Μαΐου

Τις σοκαριστικές λεπτομέρειες της επίθεσης από τον αποκαλούμενο «δράκο του Κάβου» στην Κέρκυρα αποκαλύπτει η 34χρονη γυναίκα στην κατάθεσή της στην αστυνομία.

Σύμφανα με τα όσα παρουσίασε η εκπομπή «Μαζί σου», η γυναίκα περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε η 34χρονη στα χέρια του 47χρονου στην Κέρκυρα, ο οποίος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για βιασμούς.

«Με χτύπησε, με κακοποίησε άγρια, με βιντεοσκοπούσε και με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» υποστηρίζει στην κατάθεσή της η 34χρονη για την επίθεση του δέχτηκε.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, η μαρτυρία της σοκάρει. Ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ότι ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της το απόγευμα της 4ης Μαΐου.

«Κατάλαβα ποιός είναι, επειδή είναι φίλος με τον σύντροφό μου στο Facebook. Εγώ δεν ήθελα αυτόν άνδρα στο σπίτι μου, επειδή έμαθα ότι στο παρελθόν είχε βιάσει δύο Αγγλίδες…», λέει και συνεχίζει:

«Κοιμόμουν και ξαφνικά ξύπνησα. Διαπίστωσα ότι ο σύντροφός μου λείπει. Τότε κάποιος χτύπησε την πόρτα και είδα τον κατηγορούμενο. Μετά έφυγε για να επιστρέψει. Ισχυρίστηκε ότι ο φίλος μου είχε βγει και είχε πιει και έπρεπε να πάμε να τον πάρουμε. Περπατούσαμε αρκετή ώρα και με πήγαινε από χωματόδρομο. Φοβήθηκα» και κάπου εκεί ξεκινά ο εφιάλτης της 34χρονης.

«Με έπιασε από τα μαλλιά και με χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι» λέει στην κατάθεσή της για την αρχή της επίθεσης από τον 47χρονο. Περιγράφει ακόμα ότι κοιμήθηκαν στο ύπαιθρο σε μία καλύβα και την επομένη ο κατηγορούμενος τη βίασε.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” ο δικηγόρος του 47χρονου μετέφερε την άποψη του κατηγορουμένου, ότι είναι αθώος.

Όπως ισχυρίζεται ο 47χρονος, η ερωτική πράξη ήταν συναινετική και ότι διώκεται για το δικαστικό παρελθόν του, τόσο από τα ελληνικά όσο και από τα βρετανικά ΜΜΕ.

«Εξέτισε την ποινή του και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή» σημειώνει ο δικηγόρος του 47χρονου για τον πελάτη του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr