search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Τα likes και οι “καρδούλες” που οδήγησαν σε μια τραγωδία χωρίς λόγο…

Επίθεση με βιτριόλι: Τα likes και οι “καρδούλες” που οδήγησαν σε μια τραγωδία χωρίς λόγο…

Οι παλιές ευτυχισμένες και ανέμελες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους της αποτελούν παρελθόν για την 35χρονη. Μερικά λάικ, η παρακολούθηση του φίλου της για τη συμπεριφορά, την “κινητικότητα” τα δυνητικά φλερτ, τα αιτήματα φιλίας σε άλλες γυναίκες ήταν τελικά, όπως αποκαλύπτεται αυτά που όπλισαν το χέρι της 35χρονης για να καταστρώσει ένα σχέδιο εξόντωσης της “φανταστικής” αντιπάλου της. Οι εικόνες από τα προφίλ των φίλων και της οικογένειάς της “μιλούν” και δείχνουν ένα πρόσωπο που πριν πάθει εμμονή με την Ιωάννα και οδεύσει στην καταστροφή, τόσο κείνη όσο και η άτυχη 34χρονη γυναίκα που όπως είπε δεν έχει καμία σχέση μαζί της.

Οι εικόνες με την οικογένειά της

Στο γάμο της αδερφής της αλλά σε ένα ανέμελο διάλειμμα μαζί της την εικονίζουν και οι παρακάτω φωτογραφίες.

.

Φυσικά, σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου οι συμπεριφορές είναι λίγο έως πολύ γνωστές. Δεν πέφτει κανένας από τα σύννεφα ως χρήστης του διαδικτύου όταν κάποιος βλέπει τα λάικ του άλλου.

Αλλά κανένας δε φαντάζεται το που μπορεί να φτάσουν όταν γίνονται εμμονή. Η εμμονή της 35χρονης που έφτασε να θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο δολοφονικό που θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή της άτυχης Ιωάννας είναι ακραία όπως δείχνουν όλα, καθώς η νεαρή γυναίκα σχεδίασε με κάθε λεπτομέρεια, παρακολούθησε, έκανε αγορά ενός από τα πιο επικίνδυνα υγρά και δε δίστασε να το ρίξει ξέροντας ότι θα καταστρέψει για πάντα ένα πρόσωπο που απλώς την “ενοχλούσε” ή γιατί ένιωθε ότι κινδυνεύει από μια υποθετική αντίζηλο.

Γιατί διάλεξε την Ιωάννα

Το ότι διάλεξε την Ιωάννα μπορεί να αποτελέσει και αυτό ένα μυστήριο. Προφανώς δεν ήταν η μόνη γυναίκα στις επαφές του άντρα που την ενδιέφερε. Απλώς την Ιωάννα την ήξερε και την παρακολουθούσε. Τα ταξίδια, την κοινωνική της ζωή, την ανεμελιά που δείχνουν οι φωτογραφίες. Η ιδέα που την βασάνιζε όπως φαίνεται για σχεδόν δυο χρόνια της διέλυες τη ζωή.

Όμως δε διέλυσε μόνο τη ζωή της. Διέλυσε τη ζωή της Ιωάννας για πάντα, -με την νεαρή γυναίκα που πήγαινε ανυποψίαστη στη δουλειά της να έχει ένα ζοφερό και δύσκολο μέλλον, δεκάδες εγχειρήσεις αποκατάστασης και ένα πρόσωπο που θε θα είναι ποτέ το ίδιο, διέλυσε τη ζωή του οικογενειακού της κύκλου, των γονιών της που ζουν σε ένα μικρό τόπο, των συγγενών της, αδερφές και αδέρφια, τους οποίους με την πράξη της στιγματίζει κοινωνικά, τη ζωή ακόμα και του άντρα που μπορεί να μην έχει κάνει τίποτα, εκτός από γνωριμίες που κάνουν όλοι οι χρήστες στο διαδίκτυο.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr