search-button
cross-out

Δολοφονία 49χρονου στη Θεσσαλονίκη- Συνελήφθησαν η 49χρονη σύζυγος του και η 18χρονη κόρη του

Δολοφονία 49χρονου στη Θεσσαλονίκη- Συνελήφθησαν η 49χρονη σύζυγος του και η 18χρονη κόρη του

Θεσσαλονίκη, 16 Ιουνίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ανθρωποκτονία σε βάρος 49χρονου ημεδαπού Ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες και συνελήφθησαν η σύζυγος και η κόρη του θύματος Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 49χρονου ημεδαπού (σχετικό το από 15-06-2020 δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Υπηρεσία μας).

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες και συνελήφθησαν χθες (15-06-2020), η 45χρονη γυναίκα και η 18χρονη κόρη του θύματος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθείσες, ξημερώματα της (14-06-2020), ενεργώντας από κοινού, αφού εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου, τον ακινητοποίησαν και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τον τραυμάτισαν θανάσιμα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα στον τράχηλο και την δεξιά παρειά. Μετά την εγκληματική πράξη, προσπάθησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τη σκηνή του εγκλήματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε ως πειστήριο. Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr