search-button
cross-out

Απαγωγή Μαρκέλλας: “Αν πίσω από την 33χρονη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας, θα παραιτηθώ”, λέει ο δικηγόρος της

Απαγωγή Μαρκέλλας: “Αν πίσω από την 33χρονη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας, θα παραιτηθώ”, λέει ο δικηγόρος της

Ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος της 33χρονης, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, όπου και ανέφερε πως εάν αποδειχθεί ότι υπάρχει παιδική πορνογραφία πίσω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας, τότε θα παραιτηθεί από την υπόθεση.

Προηγήθηκε ερώτηση των δημοσιογράφων για το λάπτοπ και το κινητό της κατηγορούμενης, τα οποία κατέστρεψε.

“Οσον αφορά το κινητό και τον σκληρό δίσκο από το λάπτοπ που κατέστρεψε, το έκανε για να αποτρέψει την σύλληψή της και να πάει στην Θεσσαλονίκη και να παραδοθεί, αλλά και γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνευρεθεί ερωτικά και δεν ήθελε να τους εκθέσει, αλλά και ιδιωτικές φωτογραφίες της. Οχι γιατί θέλει να συγκαλύψει κάποιους. Αν αποδειχθεί ότι πίσω από την κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων ή οτιδήποτε άλλο και έχουμε να κάνουμε με μία βαρύτερη περίπτωση θα παραιτηθώ της υπερασπίσεως”, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους συνεβρέθη ερωτικά.

Ο κ. Νουλέζας ανέφερε πως η κατηγορούμενη εκδιδόταν όχι από επιλογή, αλλά επειδή την “ανάγκαζε ο πρώην σύντροφός της”, ενώ στάθηκε και στην ψυχολογική της κατάσταση, λέγοντας πως έγινε χρήστης ναρκωτικών λόγω κατάθλιψης από την ώρα που έχασε την επιμέλεια του παιδιού της.

“Η εντολέας μου εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από τον πρώην σύντροφό της. Δεν το έκανε από οικονομική ανάγκη. Από τον Φεβρουάριο έχασε την επιμέλεια του παιδιού της την οποία πήρε ο πρώην σύζυγός της και έπεσε σε κατάθλιψη. Παίρνει σκληρά ναρκωτικά και ζάναξ”, είπε ο συνήγορος της 33χρονης.

Ως προς την απαγωγή, ο δικηγόρος ανέφερε πως η κατηγορούμενη την ημέρα που έγινε το συμβάν, πήγε εκεί για να την συναντήσει για λίγο και στη συνέχεια περπάτησαν και πήγαν σπίτι της όπου “της έδωσε να φάει και να πιει πορτοκαλάδα”.

Υπενθιυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα της αστυνομίας, η κατηγορούμενη έβαλε σε ρόφημα το οποίο έδωσε στην 10χρονη ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος της ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Τέλος, ο δικηγόρος έκανε επίθεση στον κ. Κούγια, λέγοντας πως ουδέποτε του έκανε πρόταση για οικονομικό συμβιβασμό μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος μία ημέρα πριν.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr