search-button
cross-out

Λιποθυμία 9χρονης στη Ρόδο: Ο Σταϊκούρας τηλεφώνησε στη μητέρα του παιδιού-Tι της είπε

Λιποθυμία 9χρονης στη Ρόδο: Ο Σταϊκούρας τηλεφώνησε στη μητέρα του παιδιού-Tι της είπε

Τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος τής τηλεφώνησε και της εξέφρασε τη λύπη του για το θλιβερό περιστατικό, ευχαρίστησε η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού στη Ρόδο, που λιποθύμησε από την πείνα έξω από φούρνο, πριν από δύο ημέρες.

“Εγώ δεν ζήτησα βέβαια ελεημοσύνη, το είπα και το ξαναείπα, ζήτησα δουλειά”, τόνισε η άνεργη μητέρα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN tv, ενώ διευκρίνισε πως σήμερα, Παρασκευή, περιμένει κάποιες απαντήσεις για εύρεση δουλειάς και πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά.

Παράλληλα, η μητέρα κατήγγειλε πως την πίεσαν από τηλεοπτικό σταθμό να εμφανιστεί με το πρόσωπό της, πράγμα που αρνήθηκε για να μην στοχοποιήσει το παιδί της, ενώ ανέφερε πως της συνέδεσαν και πάλι το ρεύμα που της είχαν κόψει. Τόνισε, δε, για ακόμη μία φορά, πως το παιδί της ήταν νηστικό γιατί δεν είχε να το ταΐσει.

Η άνεργη ξενοδοϋπάλληλος εξήγησε πως βρίσκεται πάνω από 15 χρόνια στον χώρο του τουρισμού, ωστόσο φέτος, λόγω της κρίσης του κορονοϊού, έγινε μία από τους περίπου 20.000 ξενοδοϋπαλλήλους του νησιού που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση και περιμένουν να προσληφθούν. Τέλος, ανέφερε πως υπήρξε υπάλληλος στον δήμο του νησιού, ο οποίος την ειρωνεύτηκε όταν βρέθηκε εκεί για να ζητήσει βοήθεια.

Πηγή: thretoc.g

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr