search-button
cross-out

Αρπαγή 10χρονης: «Δεν έχω κάνει κάτι κακό»-Τι λέει η 33χρονη από τη φυλακή

Αρπαγή 10χρονης: «Δεν έχω κάνει κάτι κακό»-Τι λέει η 33χρονη από τη φυλακή

Μέσα από τις φυλακές Ελαιώνα, όπου κρατείται, η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή 10χρονης έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη, «έσπασε» τη σιωπή της και επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως δεν ήθελε να κάνει κακό στο κοριτσάκι. 

Μιλώντας στο Mega, η γυναίκα επιχειρεί επίσης να αμβλύνει την αντιπαράθεση με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος υπέβαλε μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση. Η 33χρονη τον είχε κατηγορήσει πως την εξέδιδε και της έκλεινε ραντεβού με πελάτες μέσω διαδικτύου.

«Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη “δουλειά”. Πονάω για το παιδί μας. Ποια μάνα δεν νιώθει άσχημα μακριά από το παιδί της;», είπε η 33χρονη και απευθυνόμενη στον ίδιο πρόσθεσε:

«Ας μην μου επιτίθεται. Δεν θέλω πόλεμο μαζί του. Ξέρει τι συμφωνήσαμε για το παιδί. Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια στο φως».

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες περιμένουν τα αποτέλεσμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια σχετικά με το περιεχόμενο στο κινητό και στον υπολογιστή της κατηγορούμενης, τα οποία επιχείρησε να καταστρέψει λίγο πριν τη σύλληψή της. 

Μάλιστα σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας της δεκάχρονης, Α. Ανάσογλου δεν αποκλείεται να κληθούν και άλλοι μάρτυρες για να καταθέσουν. 

Από την πλευρά του ο συνήγορος της 33χρονης, μιλώντας επίσης στο Mega υποστήριξε πως η δεκάχρονη τις δύο μέρες που έμεινε μαζί της, ήταν ευχαριστημένη, περνούσε καλά και η κατηγορούμενη τη φρόντιζε σαν μητέρα της. 

Τέλος η 33χρονη φέρεται να μην κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης, καθώς εκτιμά πως σύντομα θα προκύψουν νέα στοιχεία που θα φωτίσουν την υπόθεση και θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της. 

Υπενθυμίζεται πως η κατηγορούμενη είχε αρπάξει τη μικρή έξω από το σχολείο της, μετά το σχόλασμα. Για δύο μέρες την κρατούσε και όπως ομολόγησε και η ίδια της έδωσε αρχικά υπνωτικά χάπια για να ηρεμήσει που ήταν ταραγμένη και κατόπιν κοκαΐνη επειδή δεν ξυπνούσε. 

Επίσης το διάστημα που κρατούσε το παιδί μακριά από την οικογένειά του, όπως κατέθεσε η ίδια η δεκάχρονη, της έβαλε make up  και την φωτογράφιζε, ενώ είχε επικοινωνία μέσω βιντεοκλήσης με ένας μαύρο άνδρα, με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά. 

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο πίσω από την 33χρονη να βρίσκεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Το παιδί και το μικρότερο αδελφάκι του βρίσκονται προς το παρόν σε δομή φιλοξενίας. 
Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr