search-button
cross-out

Εύβοια: Για την πατρίδα τους αναχώρησαν 132 Σέρβοι τουρίστες μετά τα κρούσματα στο Πευκί

Εύβοια: Για την πατρίδα τους αναχώρησαν 132 Σέρβοι τουρίστες μετά τα κρούσματα στο Πευκί

Οι Σέρβοι τουρίστες έφυγαν από την Αιδηψό με μισθωμένα οχήματα, στα οποία προβλέπονταν να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για τη Σερβία αναχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, από την Εύβοια, 132 τουρίστες που βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό. Σύμφωνα με το tvstar.gr, οι Σέρβοι τουρίστες έφυγαν από την Αιδηψό με μισθωμένα οχήματα, στα οποία προβλέπονταν να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μέχρι τη Σερβία τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιήσουν καμία στάση, ενώ αν προκύψει ανάγκη ο οδηγός θα επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς για να του δώσουν τις απαιτούμενες οδηγίες. Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές Αρχές, καθώς ύστερα από έλεγχο που έγινε σε Σέρβους τουρίστες στη βόρεια Εύβοια διαπιστώθηκε ότι αρκετοί εξ αυτών έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΚαλοκαιρινό Instyle, συνδρομή Cinobo, ηλεκτρικό scooter Xiaomi και δωρεάν ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης διόρθωσης εμβαδού ακινήτων

Τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας που έγινε σε Σέρβους τουρίστες στο Πευκί, ήταν επτά θετικά από τα 45 δείγματα βγήκαν θετικά. Έτσι, όπως αναφέρει το lamiareport μαζί με τη 38χρονη που ανιχνεύθηκε στον Προμαχώνα, 8 Σέρβοι τουρίστες είναι θετικοί στον ιό αν και τελείως ασυμπτωματικοί.

Από την Πολιτική Προστασία και τον υπεύθυνο Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα, αναμένεται η απόφαση για τη διαχείριση των περιστατικών, τα όποια λογικά θα πρέπει να επιστρέψουν με ασφάλεια στη χώρα τους, μαζί με το σύνολο των Σέρβων τουριστών από την Αιδηψό. Υπενθυμίζεται ότι τα σύνορα παραμένουν κλειστά για τους Σέρβους επισκέπτες.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr