search-button
cross-out

Κορονοϊός: Ο Μόσιαλος εξηγεί γιατί δεν πρέπει να κατεβάζουμε τη μάσκα στο πηγούνι μας

Κορονοϊός: Ο Μόσιαλος εξηγεί γιατί δεν πρέπει να κατεβάζουμε τη μάσκα στο πηγούνι μας

Μία ανάρτηση σχετικά με το μεγαλύτερο “όπλο” προστασίας που έχουμε για τον κορονοϊό, και αυτό δεν είναι άλλο από τη μάσκα, έκανε ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, εξηγώντας αναλυτικά γιατί πρέπει να τη φοράμε σωστά και όχι… στο πηγούνι.

Ο κ. Μόσιαλος επισημαίνει τους κινδύνους που κρύβει αυτή η κακή συνήθεια, ενώ τονίζει πως “εάν χρειαστεί να κανουμε κάτι, που απαιτεί να αφαιρέσουμε τη μάσκα από τη θέση που πρέπει να τη φοράμε, είναι προτιμότερο να την αφαιρέσουμε πλήρως”.

Η ανάρτηση Μόσιαλου:

Τι πρέπει να κάνουμε με τη μάσκα στα εστιατόρια;

Η περιοχή κάτω από το πηγούνι και ο λαιμός μας εκτίθενται και αυτά σε ιούς. Τους ίδιους ιούς από τους οποίους προσπαθούμε να προστατευθούμε φορώντας τη μάσκα προστασίας του προσώπου. Εάν χρειαστεί να κανουμε κάτι, που απαιτεί να αφαιρέσουμε τη μάσκα από τη θέση που πρέπει να τη φοράμε, είναι προτιμότερο να την αφαιρέσουμε πλήρως. Να σκεφτόμαστε πρακτικά για να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα η χρήση της μάσκας.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr