search-button
cross-out

To κουτί του έρωτα!

To κουτί του έρωτα!

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και έχει γίνει πλέον και δικό μας έθιμο. Μπορεί κάποιοι από εμάς να τον απορρίπταμε παλαιότερα, πλέον όμως έχουμε μάθει να τον  αντιμετωπίζουμε πιο τρυφερά. Ακόμα και αν δεν είσαι ερωτευμένος μπορείς να γιορτάζεις την αγάπη γενικότερα (εξάλλου μόνο στη γλώσσα μας έχουμε ξεχωριστές λέξεις για την αγάπη και τον έρωτα) και σου φτιάχνει τη διάθεση να βλέπεις τις βιτρίνες των μαγαζιών να γεμίζουν χρώμα. Ειδικά στο αγαπημένο μας fresh έχουν ήδη ξεκινήσει να γιορτάζουν τον έρωτα εδώ και αρκετές μέρες: Εκτός από τις εντυπωσιακές  συνθέσεις που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα, η νέα μας αδυναμία είναι το καλόγουστο κουτί με σοκολατάκια καρδιές σε διάφορα χρώματα και γεύσεις (κίτρινο από λευκή σοκολάτα με γέμιση passion fruit, μωβ από λευκή σοκολάτα με γέμιση βατομουρο, καφέ από σοκολάτα γάλακτος με γέμιση καραμέλα και ρόζ από λευκή σοκολάτα με γέμιση σοκολάτα bitter.) 

Η  πρόταση του fresh για τα ζευγάρια είναι το love box (κουτί του έρωτα) και περιέχει μικρό prosecco μαζί με κέικ σοκολάτας για δύο ή red velvet cake για δύο!

Ειδικά για τη γιορτή των ερωτευμένων το fresh έχει δώσει σχήμα καρδιά στις πιο δημοφιλείς γλυκές του δημιουργίες (τούρτες και πάστες bitter, cointreau, elegant και oreo, τούρτα προφιτερόλ σε σχήμα καρδιάς, ρόδο του Ισπαχάν και red velvet). ενώ σε ερωτική διάθεση μπαίνουν τα κέικ και τα cupcakes αλλά και τα γλειφιτζούρια από σοκολάτα ή μπισκότο, όλα με ένα μοναδικό σχήμα- μήνυμα αγάπης!

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr