search-button
cross-out

Βρυξέλλες: 36χρονη από το Περού το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα (ΦΩΤΟ)

Βρυξέλλες: 36χρονη από το Περού το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα (ΦΩΤΟ)

Το όνομά της ήταν Αντελμα Ταπία Ρουίς. Ήταν μόλις 36 ετών και μητέρα δυο δίδυμων κοριτσιών ηλικίας τεσσάρων ετών. Είναι το πρώτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες που αναγνωρίστηκε.

Η 36χρονη γυναίκα που ζούσε στις Βρυξέλλες με την οικογένειά της βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ για να αποχαιρετίσει συγγενείς του συζύγου της που είχαν επισκεφτεί το Βέλγιο.

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της γιατί παρέμεινε με τους συγγενείς μέσα στην αίθουσα αναχωρήσεων, όπου ανατιχάθηκαν οι δυο τζιχαντιστές τρομοκράτες, ενώ ο Βέλγος σύζυγός της Κρίστοφερ Ντελκάμπ είχε βγει έξω για να προσέχει τα δίδυμα κοριτσάκια τους, που ήθελαν να παίξουν έξω από την αίθουσα του αεροδρομίου.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο αδερφός της άτυχης Περουβιανής, Φερνάντο Ταπία Κοράλ σε συνέντευξή του. Όπως είπε, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας δεν μπορούσε να την εντοπίσει μετά τις εκρήξεις. Ο ίδιος, τραυματίστηκε.

«Αυτή η τραγωδία άγγιξε την οικογένειά μου όταν η αδερφή του Αντελμα Ταπία σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση και δεν κατάφερε να επιζήσει αυτής της τζιχαντιστικής επίθεσης που ποτέ δεν θα καταλάβω» έγραψε στο Facebook ο αδερφός της άτυχης γυναίκας.

Φωτογραφίες: Facebook

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr