search-button
cross-out

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασελγούσε σε μαθήτριες

Τρίκαλα: Αυτός είναι ο δάσκαλος που ασελγούσε σε μαθήτριες

Του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση παιδιών

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 53χρονου εκπαιδευτικού που είχε συλληφθεί στις 29 Μαΐου 2015 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρικκαίων, μετά την καταγγελία που υπέβαλαν οι γονείς οκτώ μαθητριών του ηλικίας 10 και 11 χρόνων ότι τις παρενοχλούσε με ερωτικά χάδια.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Παπακώστα του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 1963 στη Λαμία και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και κατάχρηση ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου δάσκαλου, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών τα οποία είναι μαθητές Λυκείου, έγινε για την προστασία ανηλίκων και για την αναγνώρισή του από άλλα παιδιά που τυχόν έπεσαν θύματά του. Η Ασφάλεια Τρικάλων παρακαλεί όποιον έχει πληροφορίες, να επικοινωνήσει με τον τηλεφωνικό αριθμό 24310–63023 με την υπόσχεση ότι εξασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr