search-button
cross-out

EgyptAir: Τα πιο μικρά θύματα της τραγωδίας

EgyptAir: Τα πιο μικρά θύματα της τραγωδίας

Μια τετραμελής οικογένεια ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της μοιραίας πτήσης MS804 που συνετρίβη στην ανατολική Μεσόγειο. Μια οικογένεια που πήγαινε διακοπές. Η κόρη τους Joumara ένα κοριτσάκι μόλις 4,5 μηνών είναι το νεότερο θύμα της νέας αεροπορικής τραγωδίας.

Η μικρή Joumana είναι το νεότερο σε ηλικία θύμα της συντριβής του Airbus της EgyptAir που είχε απογειωθεί από το Παρίσι και μισή ώρα πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Καΐρου. Τα αίτια, ακόμα, άγνωστα αν και τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας απομακρύνεται και η ένδειξη πως είχε εκδηλωθεί φωτιά στην τουαλέτα του αεροσκάφος οδηγεί στο συμπέρασμα πως ίσως να πρόκειται, τελικά, για μηχανική βλάβη.

Τη φωτογραφία της μικρής Joumana κάνει το γύρο του κόσμου μέσω της Daily Mail. Ποζάρει χαμογελαστή με ένα ροζ φορεματάκι μόλις λίγες μέρες πριν βρεθεί στο μοιραίο αεροπλάνο μαζί με τον μπαμπά της Faycal Bettiche, τη μαμά της Nouha και τον 2,5 ετών αδερφό της Mohamed.

Η τετραμελής οικογένεια έφυγε από το Παρίσι για διακοπές δυο εβδομάδων στο τουριστικό θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας Σαρμ Ελ Σέιχ. Η οικογένεια, Γάλλοι με καταγωγή από την Αλγερία, έμεναν στην Ανζέρ. «Θα πήγαιναν δυο εβδομάδες διακοπές στο Σαρλ ελ Σέιχ. Θα έφταναν στο Κάιρο κι από εκεί θα έπαιρναν άλλη πτήση» είπε στη MailOnline η συντετριμμένη αδερφή του Faycal, Assia.

Ο Faycal ήταν φρουτέμπορος και θέλησε να πάει διακοπές με την οικογένειά του πριν από το καλοκαίρι, όταν οι δουλειά του αυξάνεται. Δεν είχαν πάει διακοπές καθόλου τα τελευταία χρόνια. Θα ήταν οι πρώτες διακοπές του ζευγαριού απ’ όταν απέκτησαν τα αγγελούδια τους. Ο 38χρονος Faycal και η 28χρονη σύζυγός του ήταν παντρεμένοι 3,5 χρόνια.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr